Premieră, la Dramatic, astă-seară. Un altfel de dar pentru actorul Lucian Pînzaru

Premieră, la Dramatic, astă-seară. Un altfel de dar pentru actorul Lucian Pînzaru
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

 

La Teatrul Dramatic „Fani Tardini” are loc astă-seară, începând cu ora 19,00, premiera spectacolului „Pana de automobil”, de Friedrich Durrenmatt, în regia lui Radu Nichifor.

Autorul elvețian Friedrich Durrenmatt nu s-a mai jucat la Galați din anii 90, când, sub direcțiunea regretatului Adrian Lupu, s-a montat aici spectacolul „Fizicienii”. Cât despre regizorul brăilean, acesta se află la prima colaborare cu teatrul nostru. Scenografia noii producții este semnată de Vioara Bara.

Pe scenă și... în sală, pentru că mare parte din spectacol se desfășoară chiar în sală, publicul îi va putea urmări pe îndrăgiții noștri actori: Gheorghe V.Gheorghe, Ioana Citta Baciu, Liliana Lupan, Stelian Stancu, Vlad Vasiliu, Dan Căpățînă și Lucian Pînzaru (care pe 19 ianuarie își aniversează ziua de naștere – ce dar mai frumos putea primi decât rolul principal din această premieră?).

Este un spectacol cu o acțiune de film polițist, cu suspans, cu umor, cu 2000 de trandafiri roșii pe scenă, cu actori extraordinari și... cu un final absolut  neașteptat.

 

Prețul biletelor este de 18,9 lei. Același spectacol se va juca și duminică, de la ora 19,00. 

Citit 1555 ori Ultima modificare Sâmbătă, 18 Ianuarie 2014 12:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.