Premieră, la Dramatic, astă-seară. Un altfel de dar pentru actorul Lucian Pînzaru

Premieră, la Dramatic, astă-seară. Un altfel de dar pentru actorul Lucian Pînzaru
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

 

La Teatrul Dramatic „Fani Tardini” are loc astă-seară, începând cu ora 19,00, premiera spectacolului „Pana de automobil”, de Friedrich Durrenmatt, în regia lui Radu Nichifor.

Autorul elvețian Friedrich Durrenmatt nu s-a mai jucat la Galați din anii 90, când, sub direcțiunea regretatului Adrian Lupu, s-a montat aici spectacolul „Fizicienii”. Cât despre regizorul brăilean, acesta se află la prima colaborare cu teatrul nostru. Scenografia noii producții este semnată de Vioara Bara.

Pe scenă și... în sală, pentru că mare parte din spectacol se desfășoară chiar în sală, publicul îi va putea urmări pe îndrăgiții noștri actori: Gheorghe V.Gheorghe, Ioana Citta Baciu, Liliana Lupan, Stelian Stancu, Vlad Vasiliu, Dan Căpățînă și Lucian Pînzaru (care pe 19 ianuarie își aniversează ziua de naștere – ce dar mai frumos putea primi decât rolul principal din această premieră?).

Este un spectacol cu o acțiune de film polițist, cu suspans, cu umor, cu 2000 de trandafiri roșii pe scenă, cu actori extraordinari și... cu un final absolut  neașteptat.

 

Prețul biletelor este de 18,9 lei. Același spectacol se va juca și duminică, de la ora 19,00. 

Citit 1465 ori Ultima modificare Sâmbătă, 18 Ianuarie 2014 12:55

2 comentarii

 • postat de MIHAI MORARU
  Sâmbătă, 18 Ianuarie 2014 22:14
  5.13.167.***
  Inca un spectacol de buna calitate la teatrul nostru de suflet,o comedie usor amara despre hazard si despre cum se aplica de fapt justitia ,oarba ,inconstienta si tendentioasa de cele mai multe ori,despre jocul de neprevazut al soartei, ...iar restul va invit pe dumneavoastra sa constatati vzizionad noua si reusita montare pe scena galateana... Ma bucura sa constat ca de ceva vreme la teatru spectatorii care nu si-au asigurat bilet dinainte cauta infrigurati ...un bilet in plus,semn mai mult decat incurajator pentru un teatriu care functioneaza cu sali pline .Revenind la piesa din aceasta seara ,APLAUZE SI FELICITARI TUTUROR INTERPRETILOR,CURAJOSULUI REGIZOR SI TUTUROR REALIZATORILOR SPECTACOLULUI ,UNII DINTRE CEI MAI VALOROSI AI TEATRULUI,CU VECHI STATE DE SERVICIU PE SCENA NOASTRA ..In mod special,VALOROSULUI SI ATAT DE SIMPATICULUI ACTOR LUCIAN PANZARU URARI DE FERICIRE SI MULTI ANI ,CU OCAZIA ANIVERSARII VARSTEI SALE,EVENIMENT PE CARE DOMNIA SA IL VA TRAI MAINE ,IAR SEARA TOT PE SCENA ,IN FATA PUBLICULUI ATAT DE CALD DAR SI PRETENTIOS DIN ORAS!!!SANATATE LA TOATA LUMEA SI TEATRULUI NOI SUCCESE,MERGE INTR-O DIRECTIE FOARTE BUNA,SA O TINA TOT ASA!!!
  0
  7
  Raportează
 • postat de M-ați făcut curios, a evoluat teatrul dacă coboară actorii printre spectatori. Bravo !!!
  Sâmbătă, 18 Ianuarie 2014 19:33
  92.86.69.***
  Hai că m-ați făcut curios, temă polițistă, un final neașteptat și joc al actorilor printre noi în sală? Vin Duminică la 19.00 cu nevastă-mea, cu hainele frumoase dinainte de '89, era o regulă să vi îmbrăcat frumos la teatru, nu ca la cinema....deci Duminică suntem împreună la teatru, ca odinioară.
  0
  7
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.