Doi artişti gălăţeni, pe simezele Muzeului de Artă

Doi artişti gălăţeni, pe simezele Muzeului de Artă
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Joi, 18 februarie, la ora 18,00, la Muzeul de Artă, se va desfăşura vernisajul expoziţiei de pictură intitulate "Babilon", semnată de plasticienii gălăţeni Rodica Gherghinoiu şi Valentin Neacşu, în prezenţa artiştilor.

Rodica Gherghinoiu (n. 31 iulie 1977, la  Panciu, Vrancea), artist plastic la Teatrul Muzical ,,Nae Leonard” din 2012, de la terminarea Facultatăţii de Arte a Universităţii ,,Dunărea de Jos” - secţia Pictură, este membră a cunoscutului grup de tineri plasticieni gălăţeni „Athanor”, cu care a participat recent şi la programul Athanor - Terre d’ Artistes.

Valentin Neacşu (n. 16 februarie 1979, la Măcin, Tulcea) este un plastician care a realizat şi film de animaţie, ca regizor, cu participare la festivaluri precum "Kinofest", "Filmul de Piatra" sau "Anonimul". Absolvent, în 2003, al Universităţii de Artă şi Design din Cluj Napoca, a fost anul trecut prezent într-o expoziţie de grup a artiştilor gălăţeni la Brăila, cu instalaţii artistice şi fotografii, şi, tot anul trecut, la Sighişoara, a expus ceramică, într-o tabără internaţională de artă. De asemenea, lucrează şi ca ilustrator.

În foto, cei doi artiști

Citit 1136 ori Ultima modificare Miercuri, 17 Februarie 2016 18:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.