Vernisaj marca FLORIAN DORU CRIHANĂ, la Muzeul Eparhial din Galați. Până când este deschisă EXPOZIȚIA
Foto: Sursa foto: Arhiva ADJ

Vernisaj marca FLORIAN DORU CRIHANĂ, la Muzeul Eparhial din Galați. Până când este deschisă EXPOZIȚIA
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Florian Doru Crihana şi-a vernisat, joi seara, 3 noiembrie, expoziţia „Titanic”, la sala Sergiu Dumitrescu a Muzeului Istoriei, Culturii şi Spiritualităţii Creştine de la Dunărea de Jos. Cele 40 de lucrări ale artistului sunt imagini satirice ale Titanicului, vas care s-a scufundat în aprilie 1912, în Atlantic.

Criticul de artă Mariana Tomozei Cocoş, prezentă la eveniment, a precizat: „Artistul Florian Doru Crihană este un povestitor în imagini care ne relatează povestiri/poveşti ce au – dincolo de accentele suprarealiste sau chiar fantastice, sau poate tocmai datorită lor – un fel de capacitate de a ne dezvălui, de a pătrunde faţete ascunse sau mai puţin vizibile ale realităţii. Fiecare situaţie are sensuri umoristice, dar poate de aceea reuşeşte să capteze atenţia şi să evite acel posibil plictis care se naşte din abordarea unei teme mult frecventate de artişti din diferite domenii“.

Potrivit unei informări a Muzeului Istoriei, Culturii şi Spiritualităţii Creştine de la Dunărea de Jos, expoziţia e deschisă publicului până pe 26 noiembrie, iar pe Florian Doru Crihană îl puteţi găsi la lucru, în sala “Sergiu Dumitrescu”, tot până pe 26 noiembrie, de marţi până sâmbătă.

Citit 1204 ori Ultima modificare Vineri, 04 Noiembrie 2016 20:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.