Cinci investiții gălățene, în valoare de peste 12 milioane lei

Cinci investiții gălățene, în valoare de peste 12 milioane lei
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Joi, 26 ianuarie, la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației au fost semnate 280 de noi contracte de finanțare, depuse în cadrul celor două apeluri de proiecte pentru componenta C10 – Fondul Local din Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Printre acestea, se numără și cinci proiecte județene, beneficiare ale fondurilor europene nerambursabile, valoarea totală a acestora fiind de 12,64 milioane lei.

Aproape jumătate din această sumă revine orașului Berești pentru creșterea eficienței energetice și gestionarea eficientă a energiei la imobilele ce găzduiesc grădinița și școala din localitate, valoarea investiției fiind cifrată la 6,08 milioane lei.

Totodată, aproape 2,93 milioane lei revin municipiului Tecuci pentru dezvoltarea infrastructurii TIC (tehnologia informației și comunicațiilor), prin sisteme inteligente de management local.

Celelalte trei proiecte aprobate la finanțare sunt cele pentru reabilitarea și modernizarea școlii gimnaziale din Drăgănești, un proiect de 2,19 milioane lei, dar și pentru sisteme inteligente de monitorizare în timp real a siguranței cetățenilor din comunele Tudor Vladimirescu și Vânători, ce totalizează 1,44 milioane lei.

Citit 2384 ori Ultima modificare Joi, 26 Ianuarie 2023 23:24

2 comentarii

  • postat de Trandafirul Galben
    Miercuri, 01 Februarie 2023 10:39
    185.53.198.***
    În fiecare casă există priorități.Așa este și la CJ sau Primărie.
    Una este să nu faci nimic și alta este să nu-i poți mulțumi pe toți,la timp.
    La conducerea CJ de astăzi există un om pe care chiar te poți baza și vă spun asta dintr-o experiență personală,dar trebuie răbdare.
    0
    0
  • postat de Beresteni
    Vineri, 27 Ianuarie 2023 10:30
    89.39.81.***
    In centrul orasului Beresti se crapa pereti la casele cetatenilor datorita tirurilor iar alesi nostri nu gasesc bani pentru a asfalta cam 1 km de drum si sa faca un pod pentru drum de centura pe langa statia CFR Beresti Tunel pana la drumul judetean DJ 242B spre Plesa si Barlad dar in campanile elec
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.