Se pregăteşte încă o LOTERIE A BONURILOR fiscale

Se pregăteşte încă o LOTERIE A BONURILOR fiscale
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Ministerul Finanţelor ar putea organiza o a doua loterie a bonurilor fiscale, în domeniile sufocate de evaziune fiscală. Potrivit ministrului Eugen Teodorovici, după implementarea proiectului, ambele loterii ar urma să se desfăşoare, în paralel, fără a da însă detalii despre domeniile de activitate în care consideră că evaziunea este foarte mare.

Următoare extragere la actuala loteriei a bonurilor fiscale va avea loc, cel mai probabil, săptămâna viitoare. De această dată, potrivit surselor ministeriale, premiul de un milion de lei se va împărţi la doar o sută de persoane.

Vă reamintim că la precedenta extragere au fost înregistraţi peste 18.000 de români câştigători. Acestora le revin câte 55 de lei, pentru fiecare bon.

La extragerea de Paşte, au fost câştigătoare toate bonurile fiscale din ziua de 7 februarie, cu suma între 6,00 lei şi 6,99 de lei.

Citit 1770 ori Ultima modificare Joi, 25 Iunie 2015 18:31

1 comentariu

 • postat de dan
  Vineri, 26 Iunie 2015 09:15
  79.116.127.***
  Articole numai cu "ar putea"sau "cel mai probabil",nimic concret, stire de trei zile preluata de pe alte surse (tv) -Viata libera cel mai slab cotidian din tara!
  1
  4
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.