Cum ne asigurăm casele, față de ceilalți români

Cum ne asigurăm casele, față de ceilalți români
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Mai puțin de o cincime dintre locuințele gălățene sunt asigurate împotriva dezastrelor naturale, la acest început de an. Potrivit informațiilor date publicității de Pool-ul de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale (PAID), la Galați erau în vigoare, la începutul acestui an, 44.803 de polițe. Or, aceste cifre înseamnă că pentru doar 19,31 la sută dintre locuințe se încheiase o poliță obligatorie. La nivel național, cel mai mare grad de asigurarea îl au Bucureștiul (cu 36,07 la sută), Timișoara (cu 29,50 la sută) și Brașov (24,88 la sută). Cele mai mici procente de locuințe asigurate, din totalul celor existente, s-au raportat din județele: Olt (8,59 la sută), Teleorman (8,97 la sută) și Mehedinți (9,02 la sută). 

Citit 2334 ori Ultima modificare Sâmbătă, 16 Ianuarie 2016 15:54

2 comentarii

 • postat de pensionarul furat
  Miercuri, 20 Ianuarie 2016 10:41
  5.13.197.***
  Nu inteleg care mai este scopul detalierii in procente a numarului de asigurari a locuintelor in localitatile mai mari , de regula resedinte de judete atata timp cat nimeni nu se invredniceste sa ne spuna concret care este societatea de asigurari unde am putea fi sguri ca polita de asigurare are acoperirea necesara pentru a ajuta asiguratul in cazul distrugerii sau avariereii locuintei , urmare a unor calamitati naturale sau a unor alte cauze prevazute in polita de asigurare .Pot eu avea incredere intr-o societate ca ASTRA S. A. unde am fost asigurat si unde am vazut ca banii asiguratilor au fost folositi in alte scopuri iar justitia nu face nimic concret pentru ai trage la raspundere pe vinovati ???.
  0
  1
  Raportează
 • postat de JR
  Duminică, 17 Ianuarie 2016 10:14
  5.13.201.***
  D-le ziarist, ne puteti detalia situatia si sa ne scrieti cate lacase de cult din judetul Galati sunt asigurate la PAID? Casele parohiale sunt asigurate? Dar manastirile? Cate chilii sunt asigurate? Adaposturile de zi si cantinele pentru saraci sunt asigurate? Locuintele de serviciu ale parlamentarilor, consilierilor, judecatorilor sunt asigurate?
  Va rugam detalii, nu reclama mascata la firmele de asigurari...
  2
  13
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.