Au furat bani dintr-un taxi. Poliţia caută trei dintre autori

Au furat bani dintr-un taxi. Poliţia caută trei dintre autori
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

O gălăţeancă a sunat la 112 pentru a anunţa că pe strada Roşiori, în faţa unei unităţi şcolare, sunt adunate mai multe persoane care deranjează ordinea şi liniştea publică. La faţa locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Secţiei 1 Poliţie, ocazie cu care au identificat un şofer taxi ce imobilizase un tânăr care îi furase bani din maşină. Oamenii legii au stabilit că, în timp ce şoferul de taxi staţiona pe strada Traian, patru tineri de vârste apropiate, 14-16 ani, au încercat să-l convingă să-i ducă în zona Pieţei Centrale. În timp ce taximetristul le explica că este ocupat şi nu are cum să onoreze cursa, unul dintre tineri, profitând de faptul că geamul portierei dreapta faţă era deschis, i-a sustras, din locaşul pentru scrumieră, banii din încasări, respectiv suma de aproximativ 250 de lei.

"Întrucât cei patru tineri au fugit spre un cartier din municipiul Galaţi, operatorul taximetrului a solicitat sprijin colegilor prin staţia de emisie recepţie, reuşind astfel să prindă pe unul din cei patru tineri, în zona unităţii de învăţământ M. Eminescu din municipiul Galaţi”, ne-a declarat Iulian Unguru, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Echipajul de poliţie ajuns la faţa locului l-a identificat pe tânărul reţinut de taximetrist, stabilind că acesta are vârsta de 14 ani şi este din municipiul Galaţi. Acesta le-a povestit oamenilor legii că în timp ce se afla pe strada Traian cu trei prieteni au solicitat unui taximetrist să-i ducă în zona Pieţei Centrale, moment în care unul dintre prieteni, profitând de neatenţia operatorului taxi a sustras o sumă de bani din autoturism.

„A fost întocmit dosar penal pentru infracţiunea de furt, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 228 Cod penal. În cauză se efectuează cercetări pentru identificarea celorlalţi autori, depistarea acestora şi stabilirea formei de participaţie a fiecărei persoane în parte", a conchis purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Citit 3070 ori Ultima modificare Miercuri, 05 Septembrie 2018 17:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.