Fumăm, bem şi ne batem părinţii!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Doi tineri au ajuns la spital după ce au fumat ţigări cu efecte  imprevizibile * Alţi cinic-şase au băut până le-a stat limba plută şi au avut nevoie de ajutor din partea echipajelor Serviciului Judeţean de Ambulanţă * La nervi, un bărbat din Micro 20 şi-a pocnit tatăl, care se pare că  refuza cu încăpăţânare să-i dea bani de taxi *

Fum cu fum se adună de o spitalizare! Au aflat-o, sâmbătă noaptea, doi tineri de 28 şi respectiv 29 de ani (deci cu scaun la cap, am fi putut crede), care au vrut ca seara să le fie de neuitat. Au fumat cu sete ţigări cu efecte relativ imprevizibile şi, până la urmă, distracţia şi euforia s-au transformat în chin.

„În urma solicitării primite la 112, ambilor li s-a acordat ajutor de specialitate, după care au fost transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi”, a precizat directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi, dr. Mihai Polinschi.

După cum vedeţi, e rău să fumezi iarba dracului amestecată cu tot soiul de alte bălării, dar la fel de periculos este să-ţi torni alcool cu nemiluita pe gât.

Din nefericire, nu toţi gălăţenii înţeleg acerste lucruri, aşa că ambulanţele au intervenit să ajute şi vreo cinic-şase gălăţeni care par să fi jurat să nu mai pună gura pe apă. 

Cine are părinţi

În plus, Serviciul Judeţean de Ambulanţă a intervenit în zona Micro 20, unde un bărbat îşi luase tatăl la trei-păzeşte pentru că acesta ar fi refuzat să-i dea bani de taxi.

Victima nu a dorit să mergă la spital şi, probabil, ia în considerare posibilitatea de a-şi lăsa fiul să scape basma curată, după ce acesta l-a persecutat inutil, în miez de week-end!

Concluzia este una destul de simplă: priviţi cu atenţie şi s-ar putea să vedeţi că există foarte mulţi oameni în jurul dumneavoastră care nu dau doi bani pe starea economiei, pe evenimentele culturale sau pe jocurile politice.

În schimb, incapabili să facă faţă provocărilor zilei, se mulţumesc să îşi ascundă neputinţa în decalitri de alcool şi să îşi schingiuie părinţii, singurii care, indiferent de situaţie, nu le vor răspunde niciodată cu aceeaşi monedă.

Citit 924 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.