Concurs de pescuit la balta Zătun

Concurs de pescuit la balta Zătun
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Joi, 23 mai, va avea loc, la balta Zătun, cea de-a șasea ediţie a “Concursului Naţional de Pescuit pentru Persoanele cu Deficienţe de Vedere”, informează Consiliul Județean (CJ) Galați. Anul acesta, vor participa 116 persoane din 31 de județe.

“Suntem extrem de încântați să fim din nou alături de persoanele cu deficiențe de vedere la singurul concurs național de pescuit dedicat nevăzătorilor. Acest frumos și deosebit eveniment înseamnă relaxare, socializare și multă voie bună pentru toți participanții care se reunesc la Galați. Și avem concurenți care vin tocmai de la Arad, Cluj, Bistrița, Sibiu sau Botoșani. Asigurăm cazarea concurenţilor şi a însoţitorilor lor, transportul de la hotel la baza de agrement, premiile competiției, căsuţe la balta Zătun pentru odihnă şi masa pe toată durata evenimentului”, se arată într-un comunicat de presă al Consiliului Județean (CJ) Galați.

În cadrul competiției se vor acorda premii pentru locurile I, II și III, cea mai mare captură și pentru cel mai în vârstă pescar, festivitatea de premiere urmând să fie încheiată de un prânz cu specific pescăresc.

Citit 759 ori Ultima modificare Miercuri, 22 Mai 2024 23:21

2 comentarii

  • postat de Gigel
    Joi, 23 Mai 2024 07:57
    5.13.171.***
    Asta e realitatea , ce nu va convine alde pescarie multa?
    0
    0
  • postat de Gigel
    Miercuri, 22 Mai 2024 19:52
    5.13.171.***
    Pe la americani sunt disperati si nu stiu cum sa scape de crap si novac pentru ca distrug tot in timp ce la noi ii pupa si ii arunca inapoi.
    4
    1

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro