Basarabenii au mereu ţigări în portieră?

Basarabenii au mereu ţigări în portieră?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În weekendul trecut, echipele de control ale Vamei şi ale Poliţiei de Frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Oancea au prins doi basarabeni care încercau să aducă în România peste 5.000 de pachete de ţigări, ascunse în diferite locuri, în maşinile personale.

Oancea – punctul de întâlnire al ţigărilor

La Punctul de Trecere a Frontierei Oancea s-a prezentat vineri, la ora 9,00 pe sensul de intrare în ţara, moldoveanul Constantin R., de 25 de ani. La controlul de frontieră, echipa poliţiştilor de frontieră şi a vameşilor a descoperit (bine camuflate) în portierele maşinii, 850 de pachete de ţigări LM, cu timbru moldovenesc. Ţigări pe care bărbatul urma să le vândă - unde altundeva? - la Galaţi!

Autoritatea vamală a confiscat ţigările în valoare totală de 3.650 lei, iar Constantin R. a fost sancţionat cu 5.000 lei.

Un Chevy tabagic

Tot la Oancea, s-a prezentat duminică, pe sensul de intrare în România, basarabeanul Valeriu G., de 42 ani care conducea un Chevrolet Captiva. La control, a fost descoperită cantitatea totală de 4.830 de pachete de ţigări, în valoare de peste 20.000 lei. Ţigările «Monte Carlo» şi «Winston» erau ascunse în diferite locuri din habitaclul autoturismului (în portiere, în plafon, sub banchete, în spătarele scaunelor, în portbagaj, în aripi), bărbatul declarând că vroia să le vândă la Galaţi.

Autoritatea vamală a confiscat fără discriminare ţigările şi l-a amendat pe Valeriu cu 5.000 lei.

Citit 1026 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.