Accident în lanţ pe digul Brăila - Galaţi. Cinci persoane au ajuns la spital
Foto: GSDG

Accident în lanţ pe digul Brăila - Galaţi. Cinci persoane au ajuns la spital
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Accident în lanţ pe digul dintre Brăila şi Galaţi, chiar la ieşire din oraşul vecin. Vinovat de producerea accidentului, în care au fost implicate trei autoturisme, este un gălăţean în vârstă de 34 de ani.

„Din primele informaţii a reieşit că un autoturism, care circula pe DN 22B, dinspre Brăila către Galaţi, condus de un bărbat de 36 de ani, din Brăila, a oprit pentru a vira la stânga, moment în care un alt autoturism, condus de un şofer de 34 de ani, din Galaţi, care circula în spatele său, din cauza nepăstrării distanţei corespunzătoare în mers, l-a lovit pe primul în partea laterală stânga. Autoturismul lovit a intrat în coliziune cu un al treilea vehicul care circula din sens opus, acesta fiind condus de un brăilean de 39 de ani”, ne-a explicat Laura Dan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

În urma impactului patru persoane, dintre care doi copii, au fost rănite şi transportate la spital. „Şoferul celui de-al treilea auto, în vârstă de 39 de ani, şi trei pasageri din al treilea auto, cu vârste de 7, 16 şi 39 de ani, toţi din Brăila, au fost transportaţi la spital”, a completat Laura Dan.

„Sunt patru victime, doi adulţi şi doi copii. Adulţii sunt în stare bună, femeia are o plagă  fronto-parietală şi este în stare generală bună. Bărbatul are dureri după un traumatism în zona coloanei cervicale, dar este în stare generală bună, copilul de 16 ani nu are leziuni, iar copilul în vârstă de şase ani are o fractură bilaterală de femur cu traumatism abdominal. Este internat în Terapie, dar era conştient, stabil deocamdată”, a precizat dr. Alina Neacşu, Spitalul de Urgenţă Brăila.

Ulterior, şoferul din Galaţi s-a prezentat şi el la spital. Toţi şoferii au fost testaţi alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. În cauză, poliţiştii brăileni au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citit 13878 ori Ultima modificare Vineri, 27 Iulie 2018 00:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.