Evaluaţi acest articol
(14 voturi)
5 comentarii

După cum ați putut afla deja din paginile cotidianului nostru, nouă foşti parlamentari gălăţeni au dat în judecată Camera Deputaţilor şi Senatul pentru anularea pensiilor speciale. Aceștia sunt: Nicolae Bacalbaşa (un mandat de deputat), Lucreţia Roşca (trei mandate de deputat), Florin Popa (un mandat de deputat) și Gheorghe Saghian (un mandat de senator), toți de la PSD, Victor Paul Dobre (trei mandate de deputat) și Emil Strungă (un mandat de deputat), ambii de la PNL, Mircea Toader (trei mandate de deputat PDL/PNL), Levente Szekely (un mandat de deputat UDMR) și Eugen Durbacă (două mandate de senator și deputat PUR/ALDE).
De menționat că un fost parlamentar primea minimum 2.131 de lei pe lună pentru doar patru ani, deci pentru un mandat în forul legislativ. Cei care au avut de la trei mandate în sus, adică minimum 12 ani petrecuți în Parlament, primeau 14.827 de lei pe lună, pensia specială medie a unui parlamentar fiind, în luna februarie, la momentul abrogării, în valoare de 5.741 de lei lunar.

Citit 3190 ori Ultima modificare Joi, 22 Aprilie 2021 00:10

5 comentarii

 • postat de saracul Miercuri, 21 Aprilie 2021 19:28 86.125.62.*** Link la comentariu
  0
  8

  oameni infometati....imbuibatii societatii galatene.....flamanzi de frica mortii de foame......aceste minti intunecate care nu vad in fata ochilor ....decat bani

  Raportează
 • postat de Akbar Miercuri, 21 Aprilie 2021 18:55 5.13.242.*** Link la comentariu
  0
  6

  La munca, ortodocsilor !!!

  Raportează
 • postat de Emil Popa Miercuri, 21 Aprilie 2021 15:19 134.58.179.*** Link la comentariu
  0
  24

  Să le fie rușine!
  Poporul prin vot le-a dat misiunea de a lucra pentru țară nu pentru buzunarul propriu. Nici unul dintre ei nu moare de foame.

  Raportează
 • postat de Vica de pe 11 Siret Miercuri, 21 Aprilie 2021 12:36 95.76.3.*** Link la comentariu
  1
  21

  Cei care au votat la foc automat acesti indivizi in diferite organisme administrative locale si parlament , in primul rand trebuie sa dea socoteala generatiilor viitoare pentru iresponsabilitate, prostie si lipsa de civism, care a condus la distrugerea tarii si imbgatirea acestor oameni peste noapte, a copiilor, familiilor, grupurilor mafiote in care au actionat in mod organizat, distrugand tara!

  Priviti numai in orasul nostru, constructii de neamuri proaste in buricul targului a celor imbuibati, fosti primari, presedinti la judet, parlamentari, contrastand cu constructii lasate in paragina, in obligatia lor sa le repare in timpul mandatelor prin care au trecut!

  Nu mai departe, priviti constructia de pe Saturn, teren luat abuziv, constructie fara autorizatie, fara respectarea planurilor urbanistice de detaliu, zonale, iresponsabilitatea institutiei arhitectului sef din prinarie platita cu bani multi de cetateni, in special al primarului, folosidu-se abuziv, ilegal, antidemocratic de functie si de sustinerea majoritatii PSD-iste in consiliul local!

  Vor pensii speciale pentru functii in care au contribuit la distrugerea tarii???

  Ce fac cetatenii?!!

  Tac.

  Oare este corect?!

  Raportează
 • postat de Laur Miercuri, 21 Aprilie 2021 10:05 86.125.62.*** Link la comentariu
  2
  19

  Nu contează ce au realizat, ce au lăsat în urma lor pentru comunitate. Și ma refer strict la funcțiile deținute în parlament. Căci pentru familiile lor și prieteni cu siguranță lucrurile nu stau prost. Săraci domnii parlamentari. Trebuie ajutați. Trebuie să vă educați copiii pentru a fi stâlpi de baza a societății, pentru a produce impozite. Impozite ce vor contribui la pensia acestor SPECIALI. Căci merită. Orașul trebuie extins, ne am dezvoltat prea mult, calitatea vieții în Galați este excelentă datorita lor, a contribuției, a soluțiilor găsite în timp. Au fost oameni cu viziune, au știut ce vor de la orașul asta. Un vot. Și o pensie. Dar speciala dacă se poate... Și te uiți cum primăria te cauta prin buzunare, nu știe pe ce ar mai pune o taxă,ce ar mai inventa, și ei pe altă parte cer pensii speciale. Dar sa stai în Galați ca e bine de tot.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.