Unde ne petrecem sărbătorile de iarnă?

Unde ne petrecem sărbătorile de iarnă?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

E criză… mulţi au renunţat la concediul de vară, dar parcă nu le vine să renunţe şi la cel de iarnă. Chiar dacă mai sunt două luni de zile până la sărbătorile de iarnă, agenţiile de turism au scos deja pe piaţă oferte, care mai de care mai atractive. Dacă aveţi răbdare şi timp să căutaţi puteţi găsi, până la urmă, o ofertă potrivită portofelului personal.

Pe Valea Prahovei

Majoritatea celor care se vor să meargă la munte se gândesc în primul rând la Valea Prahovei. Chiar dacă vă vom dezamăgi, vă spunem că în această zonă sunt cele mai scumpe bilete.

Cea mai bună ofertă pe care am reuşit noi să o găsim (nu excludem că sunt şi altele mai ieftine, dar, după cum am mai spus, trebuie să căutaţi) este pentru un hotel de trei stele din Predeal. Un sejur de 3 nopţi, 4 zile, vă costă 385 de lei de persoană. În aceşti bani aveţi micul dejun asigurat pentru două zile şi cina festivă din ziua de Crăciun.

În aceeaşi staţiune, Predeal, un sejur de trei nopţi vă poate scoate din buzunar şi 200 de euro de persoană. Deci atenţie cum alegeţi!

La Poiana Braşov

Dacă doriţi să vă petreceţi sărbătorile de iarnă în Poiana Braşov trebuie să ştiţi că cel mai ieftin sejur de 3 nopţi costă 135 de euro de persoană. Şi în aceşti bani aveţi asigurat micul dejun şi cina festivă în seara de Ajun.

Tot pe Valea Prahovei vă puteţi distra şi în staţiunea Sinaia. Aici, un sejur de trei nopţi, cu mic dejun inclus şi masa festivă în ziua de Crăciun vă costă în jur de 540 de lei la un hotel de trei stele.

Pentru cei cu mai mulţi bani sunt sejururi şi mai scumpe. La un hotel de patru stele, trei nopţi de cazare vă costă 1.280 de lei. Pentru aceşti bani aveţi mic dejun bufet suedez, cină festivă de Crăciun. În prima zi de Crăciun vine moşul pentru cei mici şi  colindătorii pentru cei mari. De asemenea aveţi acces la sauna hotelului.

La Buşteni… monşer!

Şi staţiunea Buşteni vă aşteaptă cu oferte atractive. Un sejur de trei nopţi la un hotel de trei stele vă scoate din buzunar 535 de lei de persoană. Micul dejun şi masa de Crăciun sunt asigurate, iar din suma totală, 90 de lei reprezintă bonuri valorice.

Oferte sunt multe, rămâne doar să le găsiţi pe cele potrivite bugetului dumneavoastră. Vom continua periplul nostru pe internet pentru a vă prezenta, şi în săptămânile viitoare, oferte pentru petrecerea sărbătorilor de iarnă.

Citit 871 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.