Revigorează-te de la prima oră: Accesorii energizante pentru baie

Revigorează-te de la prima oră: Accesorii energizante pentru baie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Baia este locul în care ne revigorăm dimineaţa, după un somn dulce sau unul mai puţin. Este locul din care fiecare dintre noi trebuie să ieşim proaspeţi pentru o nouă zi de muncă sau de şcoală. Dar tot ea este locul în care ne pregătim de culcare. De aceea, nu ar fi rău să o amenajăm astfel încât să ne dea energie dimineaţa, dar să ne şi relaxazeze seara. Accesoriile de care ne înconjurăm şi modul în care alegem să ne amenajăm casa arată, de fiecare dată, preferinţele şi personalitatea noastră.

Culoare şi căldură

Cei constant preocupaţi de greutatea lor ar trebui să aibă fiecare într-un colţişor al băii un cântar colorat.

Nici suportul pentru periuţele de dinţi nu ar trebui să fie neglijat. În culori puternice, suportul pentru periuţele de dinţi trebuie să inspire şi el energie, mai ales dacă designul este modern. Dacă te-ai plictisit de banalele suporturi pentru dinţi, acestea acum pot fi găsite şi sub formă de iarbă sau în orice alte forme doreşti.

Un alt element mărunt din baie este pompa de spumare, dar dacă vine tot într-o formă avangardistă şi colorată, întăreşte efectul de energie şi de bunădispoziţie.

De asemenea, o savonieră flexibilă sau dintr-un material dur, sub diferite forme, dar frumos colorată, binedispune ochiul. Ar fi ideal ca savoniera să aibă forme marine.

Dacă eşti o fire romantică, nu ezita să îţi decorezi baia cu lumânărele prafumate în suporturi ceramice şi sfetnice care ar da un plus de eleganţă. Lumânările te vor îmbia cu parfumul lor, iar seara te vor relaxa.

După ce ieşi din cabina de duş sau din cadă, ai nevoie să te simţi ca pe un nor. De fapt să continue starea de mângâiere moale a apei şi de curăţenie, de asta un covoraş confortabil şi pufos ar fi alegere ideală.

Evident, nimic nu este întreg fără un set de prosoape moi şi mari care să te răsfeţe. Dacă prosoapele mai sunt şi în culori pastelate, senzaţia de bine se va păstra mult timp.

Practic şi frumos

De asemenea, nimic nu e mai stresant, dimineaţa, decât să ştii că eşti pe fugă şi să nu găseşti ceea ce cauţi. Din acest motiv, nu trebuie să uiţi dulăpioarele bine compartimentate, utile în orice baie. Sunt accesoriile perfecte ca tu să nu mai întârzii dimineaţa. În plus, unui dulăpior mic este simplu să îi găseşti un loc oriunde.

Majoritatea dintre noi nu au o cameră dedicată pentru maşina de spălat şi coşurile de rufe, aşa că încercăm să le integrăm în camera de baie. Dacă tot trebuie să avem un coş de rufe în baie, ce-ar fi să avem unul din răchită, cu aspect deosebit, care să se integreze perfect în spaţiul nostru? Un pic rustic, coşul din răchită ne aduce aminte de natură, iar natura este etern o sursă de energie şi de vitalitate. Una peste alta, este şi elegant.

Citit 1238 ori Ultima modificare Vineri, 23 August 2013 10:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.