PARANORMAL/ Hipster suprins într-o fotografie ce datează din 1941(VIDEO)

PARANORMAL/ Hipster suprins într-o fotografie ce datează din 1941(VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O fotografie din 1941 ce ilustrează redeschiderea podului South Fork în Gold Bridge, British Columbia, se presupune că ilustrează un călător în timp. Fotografia provine de la Bralome Pioneer Museum şi a fost prezentată în expoziţia virtuală “Their past lives here” (Vieţile lor din trecut), produsă şi prezentată cu implicarea Muzeului Virtual Canadian.

În mijlocul unei mulţimi, îmbrăcate în costume şi cu pălării, se află un tânăr care pare nelalocul lui. Poartă ochelari de soare, un tricou modern şi un aparat foto portabil.

Luând în considerare îmbrăcămintea ciudată şi modernă a bărbatului din fotografie, mulţi oameni au crezut că fotografia este făcută în photoshop. Dar această poză care arată un hipster călător în timp este de fapt reală, şi nu o  înşelăciune. În decembrie 2010, Evgeni Balamutenko, alături de colegul lui de la NTV din Rusia au localizat fotografia originală cu ajutorul unui angajat al muzeului şi au determinat că aceasta este reală.

Sunt zeci de legende urbane relatate de presă sau răspândite pe internet despre persoane care se presupune că au călătorit în timp. Toate aceste întâmplări s-au dovedit a fi farse sau presupuneri greşite, informaţii incomplete, sau interpretări reale ale ficţiunii... deocamdată.

Citit 2039 ori Ultima modificare Vineri, 23 Mai 2014 10:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.