Cum şi unde ne DISTRĂM de REVELION în Galaţi

Cum şi unde ne DISTRĂM de REVELION în Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În Union Jack Studio, numărătoarea inversă

Ultimele secunde din anul 2014 vor fi numărate şi în Union Jack Studio. Şi aici organizatorii promit multe surprize pentru participanţi. Invitatul serii va fi Luca Valentin, cel care a participat la „Românii au talent” şi se pricepe de minune să facă spectacol cu ajutorul obiectelor de la bar. Intrarea pentru cei care nu au rezervare costă 150 de lei.

Invitaţii, pe covorul roşu în SummerTime

De Revelion, pe covorul roşu, ca la Hollywood. Este intrarea pe care o pregătesc cei de la SummerTime Pub pentru gălăţenii care le vor fi alături în noaptea de 31 decembrie. DJ Seva şi MC Smiley George vor da o petrecere de neuitat în noaptea dintre ani. Cei care vor să stea la masă trebuie să plătească 190 de lei, iar un loc la bar costă 140 de lei.

Anul va începe în SummerTime tot cu zbenguială. Vineri, 2 ianuarie, de la ora 23,00, se dă startul  petrecerii „The hangover”, cu muzică bună mixată de DJ Ciprian Albu.

La Infinity, noaptea de 31 decembrie petrecută în club

Chiar dacă toate mesele sunt deja ocupate pentru petrecerea de Revelion, cei de la Club Infinity anunţă că mai permit accesul persoanelor în local, contra sumei de 25 de lei (în limita a 80 de locuri disponibile). Trecerea dintre ani va fi făcută pe muzica mixată de DJ Foicash şi DJ Mihai Bejan.

La Divino, party de Revelion

Reprezentanţii clubului Divino îi invită pe împătimiţii distracţiei pe ritmuri electrizante să petreacă noaptea dintre ani alături de ei. Îi aşteaptă cu multe suprize, printre care se numără concertul cu Sonny Flame şi un foc de artificii spectaculos. După spectacol şi până în zori, muzica bună va fi asigurată de DJ Lerim, iar de atmosferă se vor ocupa MC Roxanna şi dansatoarele profesioniste ale clubului. Biletul de intrare este 50 de lei.

Sâmbătă, 3 ianuarie, gălăţenii pot întâmpina noul an cu o superpetrecere marca Patydul Kiss FM. Biletul pentru băieţi costă 20 de lei, iar fetele au intrarea gratis.

În Teatris, spectacole în noaptea dintre ani

Şi la Teatris, noaptea de 31 decembrie va fi una cu totul specială, care va cuprinde mai multe momente artistice. Începând cu ora 21,30, pe scenă vor face spectacol pentru cei prezenţi Issa & Viorel Ionaşcu (saxofon) şi Gigi Duda (clape), Florin Chiriac & Acoustic Band, Ansamblul „Ciobănaşul”, Carmen Teodoraşcu (muzică populară) şi DJ Topo. Organizatorii anunţă şi un meniu special pentru invitaţi, dar şi mai multe surprize. Preţul biletului pentru noaptea de Revelion este 400 de lei, iar dress code - stilul anilor ’30.

La mulţi ani!

Citeşte şi: DISTRACŢIE LA LIBER, la trecerea în 2015: REVELION plin de CONCERTE la Galaţi

 

Citit 2137 ori Ultima modificare Miercuri, 31 Decembrie 2014 11:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.