Am avut creierul mai mic

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Oricât de mult ar încerca alde Iordache, Codrin Ștefănescu și Nicolicea să găsească similitudini, îi anunț pe un joc răspicat de taste: Australian Open, care se derulează pe televizor începând de ieri, n-are nicio legătură cu porțile deschise la penitenciar.

* Se aude că sunt pregătite amenzi drastice pentru bicicliștii care parlesc la telefon. Desigur, dacă bugetul național se bazează pe această carte (nu e as de treflă, ci jokerul îngălbenit, ținut pe hotă), ne putem considera un soi de Somalia. Deja.

* Problemă ar fi dacă și conducătorii auto se vor lovi de chitanțierul polițiștilor de la Rutieră. Cine ar mai rămâne în trafic, s-ar face coadă pe dreapta ca la biletele pentru Revelionul pensionarilor?!

* Ieri am avut chef să discut la smartphone în drum spre serviciu. Ce zic eu chef? Boală. Prin urmare, am decis să las mașina acasă, în parcare. Cu alte cuvinte, trăncăneala la telefon poate fi utilă sănătății.

* Grăsimea în exces din jurul burții ne micșorează creierul. Materia cenușie este puternic afectată de proporțiile burdihanului, ne alertează oamenii de știință. Concluzii la concluziile ăstora:

1. Am avut la un moment dat creierul mai mic. Se poate verifica pe cântar: nu-l mai sugrum când îi pun picioarele pe grumaz.

2. Într-un fel, folclorul autohton nu este lovit de constatarea specialiștilor, ba chiar se cultivă într-un anume fel. Pâinea prostește, pe asta o știu de pe vremea bunicului. Unde se depune franzela? Pe abdomen, pe sânișori, pe aripioare.

3. Pe bune, chiar nu înțeleg de ce Tudorel Toader n-are burtă... Nu-mi ies socotelile, ceva se întâmplă, medicii care au pus bazele acestui studiu trebuie să revină urgent la bancul de lucru.

4. Doamna Veorica ar avea ceva burtică, dar se poate și maaai muuult, foarte mult, cel mai cel!

5. Ce chițăiți acolo, de ce nu are și Dragnea? N-are cum, omul chiar știe să se păzească de obezitate, are oameni special antrenați pentru asta. Nutriționiști? Nț, consilieri din Israel.

Citit 860 ori Ultima modificare Luni, 14 Ianuarie 2019 17:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.