Și Veorica face live pe Facebook

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Un italian cu opt clase s-a dat drept medic și a fost angajat de un spital din România. Impostorul a intrat și în sala de operații, bănuiesc că a primit și niște plicuri. Ne minunăm? Să fim serioși! Ar trebui să ne aducem aminte cine conduce Palatul Victoria...

* O companie canadiană a rămas fără 190 de milioane de dolari, după ce fondatorul, singurul care știa parolele, s-a dus puțin până dincolo. Asta fidelitate, nene: firma a murit o dată cu proprietarul.

* Ieri am intrat, potrivit zodiacului chinezesc, în Anul Porcului de Pământ. Doar pare o titulatură lovită de redundanță, căci suinele încep să afle tainele igienei: moralmente, însă, nu vor apărea schimbări fundamentale. Anul Porcului de Pământ în 2019, când vom avea alegeri prezidențiale? Hm, umorul chinezesc e de tip Vacanța Mare.

* E meșteșugită porecla atribuită lui Dragnea de către fostul președinte Băsescu, Daddy Vitamină. Sună a festival de producții pentru copii, ar fi de râs dacă nu ne-ar durea capul, cunoașteți expresia... Medicii anunță, totuși, că unele vitamine sporesc înmulțirea anumitor celule, Doamne ferește. Nu i-o fi amenințat la timp Codrin Ștefănescu, altfel nu pricep de ce-și fac de cap. Sunt lipsiți de patriotism, ce să mai!

* Gabriela Firea insistă să îl cheme pe Dragnea la o confruntare "la orice televiziune": "Fii bărbat, nu fugi!". Cu tot respectul, decât să meargă la Antena 3, mai potrivită ar fi televiziunea care difuzează filme cu carne pentru adulți.

* Un microbuz s-a răsturnat pe A3. Șoferul era live pe Facebook. La fel se întâmplă și cu doamna care conduce Guvernul - vedem în timp real cum ieșim în decor.

* Ați văzut clipul postat de clubul de fotbal din București care antrenează copii de 9 și 10 ani pentru o carieră în manelistică? Ei au fost recrutați pentru fotbal, dar între ședințele de pregătire fredonează Salam și Guță, cu volumul dat la maximum. Totul sub atenta îndrumare a "domnilor profesori" de tumbe. Niște melomani de treabă - ar merita zece ani cu executare, dar să nu aud apoi că au fost judecați de un complet ilegal constituit.

Citit 908 ori Ultima modificare Marți, 05 Februarie 2019 18:27

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.