Ștefan cel Mare de pe Copacabana

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Distinsa Fă Doină, ministru într-unul din cabinetele Ponta, a dezvăluit că sârma Gabrielei Firea, obiect găsit unde a fost găsit, n-a venit singură pe lume. Madam Pană susține că și ea a riscat la un moment dat, fiind otrăvită cu mercur. Iar muntele Venus și-a tras teleferic.

* Trăim într-o țară eminamente misogină: s-a găsit sârmă la Gabriela, mercur la Doina, microfon în priză la Carmen și cărți furate la Veorica. Nu mai avem nicio șansă...

* Dăncilă, prezentă zilele trecute la Cluj-Napoca, a fost fugărită de contribuabili. N-o fi știut săraca ce să le spună, dar e posibil să se fi gândit la următoarea explicație: „De când s-a inventat alergarea, sunt prima la oratorie.”

* Coana mare de la Guvern a fost huiduită ieri la Arad, iar femeia a declarat că nu mai înțelege nimic. Chiar așa, Aradul parcă nu era în Teleorman? Cine-a pus Hunedoara-n drum?

* Astăzi este așteptat în municipiu întâiul mustăcios al republicii. Desigur, va ploua mocănește, văzduhul fiind sensibil până la grindină în clipele istorice de mare angajament. La fel s-a întâmplat și cu Ștefan cel Mare – credeați că se aștepta să fie zloată la Podul Înalt? Aiurea, el voia să se bată cu turcii ca pe plaja Copacabana.

* Repet, nu m-a invitat încă nimeni la mitingul lui Liviu, amorul nebun al Irinucăi. Și nu pricep de ce: voce am, rime pot să fac, oleacă de bătaie cred că aș putea încasa...

* Formațiunea politică a lui Codrin Ștefănescu promite în pliantele de campanie medicamente „compresate”. Eroare de redactare? Mă îndoiesc. Gura păcătosului vorbește pe timpul pauzei publicitare – bulina compresată e, de fapt, compresa-panaceu. De unde naiba gologani pentru rețetele gratuite?

* Încă un violator din celebrul caz de la Vaslui – al cincilea dintr-un detestabil grup de șapte – iese din închisoare, grație recursului compensatoriu. Au înnebunit salcâmii, vorba poetului, și tu vrei să fiu cuminte, Tudorele? Și toți cei care ți-au cerut ce ți-au cerut.

Citit 632 ori Ultima modificare Vineri, 10 Mai 2019 17:57

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro