Cu simțul umorului în Opoziție

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Orban al românilor, așa sărac cum apare în acte, a fost ieri mai norocos decât Orbanul ungurilor. Iar despre ăsta din urmă n-ai cum să spui că nu-i putred de bogat. Prin urmare, victoria naționalei de handbal feminin a României trece drept un succes haiducesc de proporții.

* Apropo de Ludovic de la Palatul Victoria. Zice-se că ar fi vegetarian de două decenii, d-aia ar fi putut trăi cu un venit lunar de numai 3.000 de lei. Noroc de băbuțele care vând pătrunjelul "la negru" în intersecție - e fără TVA, direct prețul de producător. Altfel, naiba l-ar fi luat pe actualul premier al României.

* Cristina Neagu trebuie să fie considerată sportiva anului și în România. Dacă anul acesta e prea devreme, căci a revenit după o lungă accidentare, poate în 2020, ca o reparație morală. O merită numai pentru ieșirea din grupa de la Mondialul din Japonia. Românii sunt misogini la vot, dar în acest caz n-ai de ales decât dintre Cristina și Simona. Care-i răul cel mai mic? Vă rog să cântați la altă masă.

* Vizavi de glumițele din această rubrică, poante uneori reușite, m-a apostrofat un nene pe Facebook, nu știu ce l-o fi apucat: "Domnule Lungu, las-o pe asta cu Orban, vezi că e risc mare de propagandă PSD în zonă! Să nu călcați în ea!" Și mi-a băgat reprezentarea unor dejecții. Carevasăzică, n-ai voie să ironizezi un liberal, ești brusc acuzat de pesedism. Ha, tocmai subsemnatul care abia a încheiat aproape doi ani de dăncilism, iordăchisme și aproape un cincinal de drăgnisme. Băieți, d-asta ajungeți mai greu la guvernare, aveți simțul umorului mereu în Opoziție.

* Fondatorii Google vor ieși la pensie la 46 de ani. Precum polițiștii de la noi, care se simt prea bătrâni ca să mai alerge după hoții pe care nu i-au prins nici când erau în floarea vârstei.

* Și ca să nu pară că-s supărat pe viață, apreciez, deci aplaud sănătos, numirea lui Traian Berbeceanu în conducerea Ministerului Afacerilor Interne. Ministrul de resort Vela, în ciuda jumătății de milion de lei ținute la saltea (conform declarației de avere), pare competent și bine intenționat. Sper să nu-l fi deocheat.

Citit 1269 ori Ultima modificare Vineri, 06 Decembrie 2019 15:32

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.