Condamnare la ignoranță

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Doar activitățile la care participă peste o mie de persoane au fost interzise, deci ALDE, ca să dau un exemplu foarte gustat în Galați, își poate ține congresul național.

* Mi-ar fi fost foarte rușine, dacă m-aș fi numit Italia. Nu din cauza nenumăratelor situații de coronavirus și a debandadei care a condus la acest rezultat, ci pentru că este împtriva firii să devii indezirabil pentru România. Niciun avion plecat din Peninsulă nu mai are voie să aterizeze în țara noastră, chiar dacă oficial i se spune altfel, e doar suspendarea temporară a unor curse regulate. În schimb, lupta la sol e greu de câștigat, iar celebra mătușă din Italia va reuși să treacă de filtre și de carantină.

* A nu se înțelege că mă dezic de compatrioți, de izvoare, râu, ram și de neam, dar îmi aduc aminte că nu stăm grozav în meciurile directe. De pildă, Traian și Decebal au fost într-o relație complicată, din care ultimul chiar a avut de pierdut.

* Preşedintele Portugaliei, Marcelo Rebelo de Sousa, a anunţat că intră de bunăvoie în carantină, ca măsură de precauţie. Putea să plece și el la schi, așa cum se întâmpla uneori cu șeful de stat cu capitala în București. Inabilitate, nu altceva.

* În urma interzicerii evenimentelor cu peste 1.000 de persoane, Olguța Vasilescu de la Craiova, pregătită să redevină primar, a scris pe Facebook că nu există decât o singură variantă: „Deci, facem campanie electorală în familie...” Apelează și fosta peremistă la titlul unui film din epoca ceaușistă, dar e nevoie de parafrază: Astă seară dansăm cu nucleul dur al partidului. Sau al filialei.

* Pfuai, m-aș fi dus până la Salonul de Carte Bookfest Timișoara, dar coronavirusul s-a opus. Evenimentul a fost anulat, deci sunt condamnat la ignoranță.

* Partidulețul lui Teodor Meleșcanu a sesizat CCR din cauza faptului că Iohannis nu l-ar fi chemat la consultările de la Cotroceni. Pentru desemnarea unui premier, cu toate că sună a chemare la vaccin. Dacă nici asta nu ține de umorul involuntar mioritic...

Citit 1114 ori Ultima modificare Luni, 09 Martie 2020 18:49

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.