Îl mai judecă doar MTV-ul

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* OK, pricep, alde Tudorache nu suportă să piardă, n-ar fi primul pesedist viu care s-ar lega de glie, dar ce ne facem cu tabăra adversă? M-aș teme dacă m-ar obliga vreo autoritate să locuiesc cu doamna Clotilde. Face rău de tot la nervi, pare că nu acceptă nici remiza.

* Altfel, Oprișan de la Vrancea a pierdut cavalerește, a murit frumos, cum se spune, sau a căzut de pe un cal alb. Și-a scrântit glezna, dar nici nu știm dacă a mai rămas ceva după domnia sa. Este că liberalii n-au luat acest element în calcul?

* Mă înghiontesc colegii de breaslă din Galați, bă, ai văzut că peneliștii locali se gudură că au înfrânt? Au texte sforăitoare pe Facebook, se încurajează că sunt abia la început de drum, d-astea, romanțe, dansuri de călușari, lambade. Așa o fi, nu prea mă pricep la politichie, însă vreau să le spun că PSD-ul, niciodată în epoca post-decembristă, nu și-a permis o asemenea aroganță, mă gândesc în primul rând la configurația Consiliului Local pentru mandatul 2020-2024: și dacă-și va pune, de paradă, un membru să voteze strâmb, tot va avea majoritate. Ăsta succes, nene!

* Orban de la Palatul Victoria consideră că românii au cam lăsat garda jos în lupta cu pandemia. Chiar așa, unii – și există probe certe în acest sens – au lăsat și masca în barbă pentru o țigară corectă consumată într-un birou guvernamental.

* Dacă vrei să fii un luminos exemplu pentru populație, tragi pipa aia direct prin bucata de cârpă, așa le închizi gura tuturor. Ca să nu-mi aduc aminte de paharul pătrățos de ceai al ministrului Economiei...

* Un primar din Țara Făgărașului are propria melodie pe Youtube, după ce a câștigat alegerile. La noi, în Galați, se stă și mai bine. Candidatul PPU(s-l) are șlagăr încă din campanie – aproape că nu mai contează că nu l-a votat mai nimeni pentru șefia Consiliului Județului. Doar MTV-ul sau VH-1 îl mai poate judeca.

* Social-democrații lui Ciolacu n-ar vrea alegeri parlamentare pe 6 decembrie, așa cum stabilise Guvernul. Normal, aștepți să-și mai rupă gâtul oamenii lui Iohannis... Totuși, mă tem să n-avem cu toții nevoie de orteză cervicală.

Citit 1281 ori Ultima modificare Vineri, 02 Octombrie 2020 17:13

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.