Artificiile din sufragerie

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* Profesorul Rafila, adoptat iute de PSD, propune modelul suedez pentru lupta României cu coronavirusul. Dacă am înțeles altceva, doamnă Anisie, să mă iertați pentru „fake news”, parcă așa i se zice. Revin la reprezentantul țării noastre în OMS - ca pesedist, cred că n-a fost rezolvată mai întâi problema plăcuței de înmatriculare... Tot de pe la Stockholm venea.

* Cred că Ciolacu și-a înscenat faza de la restaurant. Voia să ne demonstreze că e și el om, că mai și calcă alături, că are bani să plătească o nenorocită de amendă. Dar s-a trezit să râdă de el Orban, premierul. Cum, nene, tocmai tu să-l arăți cu degetul, tu, care țineai masca în bărbie prin ditamai Palatul Victoria? Că l-a și bufnit râsul pe Marceluș și s-a stricat episodul. Îi mai e și dator cetățeanul Ludovic.

* Încep să cred că prim-ministrul României umblă cu copywriteri după el. Și nu-i scrisese nimeni nimic duminică dimineață, altfel nu s-ar fi trezit, precum intelectualul de ziua a șaptea, să râdă ca ciobul de Ciolaca spartă. Iertare pentru licența poetică nereușită!

* Ah, știam eu că mai e ceva, un mesaj subliminal cu un impact deosebit. Desigur, se face propagandă la cel mai înalt nivel, se vrea să știm că există localuri în care se mănâncă foarte bine și în județul Buzău. E o mare escrocherie.

* S-a râs în weekend de fosta echipă a Miliției din spațiul carpato-danubiano-pontic. Totuși, nici Barcelonei nu-i mai merge bine cu spanioli în echipă, așa că nu-i mai certați pe ăia de la Dinamo!

* Spania revine la starea de urgență, minimum șase luni, ca să nu existe contestatari opăriți. Spania, da? Mai crede cineva că măsura nu va fi instituită și în România? E chiar haios să negi asta, mai întâi trebuie să trecem de calvarul scrutinului din decembrie. Eh, n-o să fie lock-down chiar de Sf. Nicolae, că mai sunt voturi de numărat, dar de pe 9 sau 10 ale lunii cadourilor va trece fiecare la scara lui. Da, Arafat ar putea fi în acel moment Ministrul Sănătății sau chiar premier. Dacă-mi iese predicția, promit să dau foc la artificii în sufragerie în noaptea de Revelion. Sper să mi se dea voie și pe terasă, ca să nu ard bibelourile.

Citit 1204 ori Ultima modificare Luni, 26 Octombrie 2020 18:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.