Fotbal, după ”scenariul hibrid”

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Comitetul pentru Situații de Urgență a anulat obligativitatea purtării permanente a măștii de protecție în toate spațiile deschise din municipiul Galați. Numai să nu te oblige să-ți pui tifonul pe nas când îți vizitezi amanta...
* Am comandat gresie, niște cutii, cam 30 de metri pătrați, iar femeia de la casă, altfel o tipă manierată, m-a avertizat aproape discret: "Știți, e bine să aveți oameni la descărcat, căci șoferul nostru are probleme cu spatele și nu se bagă!" Nu mai știu ce-am îngăimat, ceva de la onomatopee spre sictir, dar știu că voi face o minune. Îl voi trata pe șofer cu o bancnotă de 100 de lei și cu descântecul "Lumbag-o, barosane, în casă!". Nici mama maseurului nu-i poate lua durerea cu mâna, precum subsemnatul.
* Ca să nu înnebunim de nervi, încercăm să scoatem rost de zâmbet din orice pacoste. Au fost iarăși ferecate restaurantele? Eu, cel puțin, caut umorul chiar și sub preș, acolo unde ultimul ospătar poate lăsa cheia pentru tura de dimineață. De pildă, presupun că dacă restaurantele ar funcționa după "scenariul hibrid", bărbații – fiecare în parte, la treaba lui, cu anturajul său – ar putea fi la o masă cu băieții, iar soțiile s-ar uita online la ei, de acasă. Mă rog, nevestele.
* Ah, la nunțile online, doar nu-s departe asemenea vremuri, mireasa va fi furată printr-un atac de tip phishing. Raed Arafat, dacă citești aceste rânduri, te invit public să zâmbești! Nu se vede prin mască, dar se simte în sufletul lu’ matale.
* Cam pe aici suntem și cu fotbalul. Și ne facem și mai neînsemnați. Naționala României respectă contextul, joacă după "scenariul hibrid": jumătate se apără, jumătate nu atacă.
* Clotilde Armand, primarul validat ieri al sectorului 1 al Capitalei, ar fi corespuns cerințelor postului de selecționer al naționalei de bătut mingea rotundă. Păi, ce, mesajul lui Rădoi e înțeles de jucători?
* Îți dai seama cât de jos ai ajuns ca echipă națională a unui stat care cândva țintea la o semifinală Mondială abia atunci când te ceartă un comentator debutant de la Pro TV. Care mai și graseiază, dacă îmi permiteți să pun o țâră la suflet.

Citit 779 ori Ultima modificare Joi, 15 Octombrie 2020 15:35

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro