Colțescu, ghiaurul

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Nea Băse, nea Băse, s-au prins românii că Eba, fata cea mică, nu mai prinde un job pe niciunde și te-au sancționat. Au pierdut la grămadă și alții, care poate ar fi lăsat ceva în urma lor în Parlament, însă așa se întâmplă când politicienii sunt legați în serie. Ca niște becuri amărâte dintr-un parc uitat de vremuri.

* Stângăcia arbitrului român Colțescu (nu e altceva, poate și lipsă de educație), căci întâmplarea de aseară nu e rasism, e taxată de Erdogan însuși și de ministrul său de externe cu sintagma "crimă împotriva umanităţii". Cum ar veni, ghiaurul de Colțescu a stârnit ipocrizia unui dictator, abia asta e știrea. Nici nu visa Erdogan un asemenea moment de PR.

* Peste 3.000 de oameni au fost condamnați pe viață în Turcia după simulacrul de puci din 2016, însă conducerea de acolo, inclusiv presa aservită, siluiește ideea de bun-simț. Caută nenorocitul acolo unde nu este. Și cel mai grav e că românașii noștri, de marți seară, îl înfierează pe cel care a greșit, deși încă nu e clar cine-i făptașul, Colțescu sau Octavian Șovre, arbitru de linie în meciul intrat în istorie.

* Uitasem, dar am văzut postarea domnului Andrei Tiperciuc, șeful unui club de baschet din România, despre momentul din 2016, de la turneul de la Charleston, dintre Irina Begu și Caroline Garcia, când franțuzoaica a spus, mot à mot, "nu pot să cred că mă bate o țigancă". Turneul n-a fost întrerupt, iar a noastră n-a plecat ca persoana ultragiată Demba Ba la vestiare, ci a luat insulta în piept. Bine, ea spune că n-a auzit-o, poate pentru că nu e la fel de sensibilă ca individul de pe banca echipei Bașakșehir Istanbul. Propun să-l facem caltaboși pe Colțescu! Și jumări.

* Iar ministrul Stroe (băiatul surprins în chiloți la TV), care ieri a vorbit în numele întregului sport românesc, ar trebui să-și prezinte scuzele pentru că n-a făcut nimic pentru nicio disciplină, nu pentru o mojicie a unui arbitru oarecare.

* Ce au căutat românii pe Google în 2020? Iată una dintre întrebări: "Ce este Horeca?" Grav este că, printre nedumeriți, se pare că s-au numărat și guvernanții de la Palatul Victoria.

Citit 853 ori Ultima modificare Miercuri, 09 Decembrie 2020 17:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.