Flashmob-ul de lângă Poliție

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Gelu Duminică, un sociolog la modă în România, a declarat o năstrușnicie la finalul săptămânii trecute: „Eu știu foarte mulți politicieni care zic că educația sexuală nu trebuie, dar care au amante.” La fel de limpede se pronunță subsemnatul – cunosc mulți purtători de opinie care vorbesc în public, dar soarele răsare și apune. 

* Cum, am divagat? Mă iertați, dar n-am dat eu cep acestui fenomen. E altcineva vinovat, e cu adevărat cunoscut și publicat cu orice ocazie. Dacă domnul Duminică ar fi povestit mai rar, ar fi existat o probabilitate mai mică (studiile o arată) de a bate câmpii.  

* Mi-aș dori ca politicienii să ne explice cum stă treaba cu amantele și de ce nu e nevoie de educație sexuală pentru a ajunge la acest statut. Cum a ajuns un sociolog să dețină informații atât de bine păzite (în primul rând de neveste), e o discuție complementară. Și mai puțin importantă.

* O bătaie cu bâte, în plină stradă, desfășurată chiar lângă sediul Poliției județului Timiș, a rămas ca-n gară. Forțele de ordine n-au reușit să prindă pe nimeni. Poate că oamenii legii au urmărit show-ul ca la televizor, apoi și-au spus în barbă că e doar un amărât de flashmob.

* Or poate și-or fi zis că-s niște jandarmi cheflii. Era nevoie să moară puțin și capra vecinului.

* Vloggerul Selly a fost amendat după ce și-a serbat ziua de naștere cu maneliști și diverși gură-cască. Băiatul s-a filmat pe rețelele de socializare, ar fi fost păcat să rămână în conștiința publică drept portstindardul unei generații și mai perfecționiste. Parcă dorea adolescentul-vedetă o dezbatere pe marginea reformelor din Educație... Hm, asculți manele, Selly, ai putea fi discriminat din cauza asta.

* Americanii sunt atât de disperați să călătorească din nou, încât 38 la sută dintre ei spun că ar renunța la sex pentru un an doar pentru a pleca într-o vacanță. Nu știu ce înseamnă vacanță pentru sufletele de peste Atlantic. De pildă, la noi, dacă te lauzi că tragi o fugă până la Lepșa, asta însemnând excursie sau concediu, e ca și cum ai dormi singur în casa socrilor. Și te mai vizitează consoarta uneori.

Citit 801 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.