Non-răpirea din Chercea

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Se merge pe contrasens pe autostradă? Cine o spune, mă gândesc tot mai serios la ceilalți?! Dacă-s mai mulți decât cei care îi respectă sensul primar, ne trezim cu o mare problemă. Prin urmare, la fiecare gură de autostradă ar trebui plantat câte un polițist. Marian Godină merită mai mult, el trebuie să conducă un turn de control al șoselelor de mare viteză. 

* Apropo de Godină. Stând la plajă (nu știu dacă la Mamaia sau peste hotare), posesorul de alpaca a însăilat un top al românilor care merg la mările altora. Mările, nu Măriile, ca să nu avem discuții suplimentare. I-a ieșit o ciorbă, cu multe glumițe răsuflate... Deh, când ești influencer, trebuie să livrezi – e o lege nescrisă. Și ne mai întrebăm de ce pe Autostrada Soarelui se merge fără cap și fără coadă.

* Mai mulți români au fost prinși la furat în zonele inundate din Germania. Nici descongestionarea nu mai e ce știam cândva. Intri în horă cu o intenție clară, însă te scot nenorociții drept infractor.

* După scandalul creat artificial într-un autobuz din Brăila (e vorba de răpirea din Chercea, tot un fel de Serai), au fost trași de limbă diverși specialiști. Un psiholog criminalist se laudă cu următoarea găselniță: „Cei mici ar putea avea ceasuri inteligente ca să știm în orice moment unde se află.” Evident, mi se pare o non-soluție, ca toate celelalte – potențialul răpitor ar scăpa ușor de prima grijă: l-ar deposeda pe cel mic de brățară. Și ar dispărea fără urmă. Altă soluție, ca să-l parafrazez pe clasicul Florin Iordache!

* Poate că unora din presă nu le convine că povestea din orașul vecin s-a încheiat prin arborarea unui imaginar steag alb. Ah, și ar fi fost un super-story cu răpirea aia, încerc să-mi fac loc în câteva conștiințe care, by default, n-au chef de multă încărcare.

* Cine a râs de Dinamo, e nevoit acum să iasă în piața publică și să primească reproșuri. Aproape falimentarii din Șoseaua Ștefan cel Mare au bătut în prima etapă a noului campionat, deși folosesc femeia de serviciu pe post de fundaș dreapta, paznicul la închidere și pe tranziția negativă, iar cu șoferul autocarului pleacă pe atac. Ehei, dragii moșului, astfel va arăta noul fotbal autohton! De unde bani de fițe?

Citit 548 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.