Marketing prins de radar

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* Premierul Florin Cîțu a postat pe contul său de Instagram un clip video editat cu ajutorul unui soft și în care apare în ipostază de Superman. Încă se fumează bine de tot la Palatul Victoria, chiar dacă venerabilul Șică Orban nu mai e pe acolo.

* Același Florinache ne-a lăsat fără prefect. Era impus de USR-PLUS. Ia-mă tare, ai toate șansele să câștigi, că nu-i știu numele!

* Mă întreabă un amic dacă am văzut imaginile cu foiala-păruiala de la citirea moțiunii de cenzură, că nu știu dacă s-au și bătut. Le-am evitat, doar am citit câteva declarații ale frățiorilor de ieri transformați în dușmanii de până la următoarele negocieri pentru guvernare. Iese în evidență Florin Roman, care îi cere demisia Ancăi Dragu, după ce s-a luptat cu aceasta pentru conducerea ședinței de plen. Nu știu ce să zic, Roman pare doar bun de gură, în vreme ce doamna Anca are uitătura femeii care e în stare să schimbe singură becul ars de pe casa scării. Cum ar veni, deși militez pentru pacea în lume, nu-l văd bine pe individ.

* Tip de știre de marketing, exact ca la manual, nu mai țin minte exact care pagină. Luptătorul de K1 Cătălin Moroşanu a rămas fără permis de conducere. A fost prins circulând cu 154 de kilometri pe oră. Primul comentariu, dacă nu citești informația până la capăt, e frust: "Pe unde mai umblă și ce mai învârte băiatul ăsta care pupa roșiile de Matca?" Cobori pe al doilea paragraf și afli că a fost surprins cu o asemenea viteză în județul Buzău, adică destul de aproape de noi. Băi, parcă era consilier județean din partea PNL, nu-i așa? Și, da, în subsolul articolului apare precizarea că Moro e membru al CJ-ului de Covurlui, iar în comunicatul semnat de IPJ Buzău se face referire la un "bărbat de 37 de ani din Galați". Ce, adică a fost agățat de radar după ce avusese treabă prin târgul nostru? Ce tip destoinic, chiar îi pasă de aceste meleaguri, și ce cașchete antipatice prin județul lu' Poșta Câlnău...

* Primărița Clotilde Armand s-a răzgândit: Sectorul 1 rămâne cel mai bogat din Capitală. O fi luat în calcul și vietățile care nu cred să fi dispărut în totalitate. N-ai cum să compari un asemenea patruped cu un amărât de guzgan din Mizil.

Citit 1103 ori Ultima modificare Vineri, 10 Septembrie 2021 17:25

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.