Mamă Natură, dă-i și lui de-un schi!

Mamă Natură, dă-i și lui de-un schi!
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Mulți ani și, dacă s-ar putea, să ningă în iarna asta măcar de câteva cristiane. L-am văzut pe președinte, în mesajul de Anul Nou, cu câteva cute în plus pe chip. Nu era el, se încheia 2022 fără nicio cursă pe pârtie, căci ninge doar în Statele Unite și la Polul Nord. N-a apucat să-și rezerve bilete, prin urmare Mama Natură, dacă tot vrea să ne redevină amică, trebuie să dea cu fulgi.

* Ar avea și o variantă B soțul doamnei Carmen de la Sibiu. Bukovelul, stațiunea montană din țara vecină și prietenă Ucraina. Antena 1 a difuzat înainte de Revelion imagini din acest loc plin de români fanatici ai schiului. În Ucraina, ȚARĂ AFLATĂ ÎN RĂZBOI, ca să nu omitem esențialul, da? Ah, pe digi24.ro și pe alte platforme mainstream lipsește această poveste incredibilă, n-o fi cine știe ce știre că românii merg la zăpadă și vin fiert într-o țară din care OAMENII FUG DE RĂZBOI. Important e să nu vină și ăia cu săniile pe pârtia de slalom uriaș, abia acesta e un aspect interesant.

* N-am prins firul poveștii cu frații Tate și cu pizzeria care, astfel, s-a promovat cum n-ar fi visat nicicând. Mi s-a părut că e aruncată special de Revelion, ca să nu avem vreme de așa-zisele rezoluții. Le-aș fi prezentat cu blat puțin și cu topping cât mai bio. Sau eco.

* Președintele bulgarilor a fost invitatul cancelarului austriac Nehammer la concertul de Anul Nou de la Viena. E ca o palmă pentru ai noștri, ni-i face maneliști insul de la Viena. Iar Iohannis chiar ne îndemnase oficial să nu boicotăm produsele și nici companiile austriece. Spera și el la două invitații, se aștepta să și ningă pe la Kitzbühel...

* Altfel, îi dau dreptate lui Rareș Bogdan de la Bruxelles: figura șefului de stat de la Sofia numai a Johann Strauss nu inspiră, pare să fie depășit și de creațiile pe portativ ale lui Nicu Paleru. Dar cine a urmărit de la fața locului polcile, cine?

* Picat în banal după anii în care ținea capul de afiș cu ai săi cormorani, ministrul Daea revine. El spune că face balet cu mintea și că este ca un panou fotovoltaic: "Mă încarc dacă e soare." I-a adus Moșul textier nou, iar titularul de la Agricultură, și pe rânduri scrise de soporificii Pândaru și Negruțiu, pare mult mai talentat decât Ciucă și Ciolacu.

Citit 1089 ori Ultima modificare Luni, 02 Ianuarie 2023 16:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.