Hai şi noi în stradă! Dar avem?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Grecia a ieşit toată în stradă. Grevele, protestele sunt la ordinea zilei în ţara părăsită şi de zei. La Radio Erevan a întrebat cineva de ce modelul nu prinde şi în România. Răspunsul ne dezarmează: păi, ce, în România există străzi?

* Fostul cotidian Adevărul de Seară s-a transformat lunile trecute în săptămânalul ADS, o abreviere a aceluiaşi brand. Băieţii de la Adevărul Holding anunţă acum că închid şi taraba asta, mişcare ce trebuie denumită Adevărul de Noapte Bună.

* Am evitat să spun vreo vorbă despre cazul Şerban Huidu. Eh, nu din compasiune sau din cine-ştie-ce alt motiv. Pur şi simplu, nu avusesem destul timp să-mi dau seama despre ce-i vorba. Asta până ieri, când am auzit pe la TV ba că realizatorul de emisiuni a pierdut controlul maşinii deoarece i-ar fi distras copiii atenţia, ba că nava pe roţi a derapat pur şi simplu. Cu alte cuvinte, se caută variante pentru a-l scoate basma curată pe „cârcotaş”. În cazul ăsta, poliţiştii ar trebui să cerceteze familiile victimelor: de ce naiba le-au dat voie să iasă pe stradă în fatidica zi de duminică?

* O profesoară de la Medicină a furat două batoane de salam dintr-un supermarket. Vai, şi eu care credeam că-i de la Chimie Alimentară, deşi foamea, ca şi alte exhibiţii, nu ştie carte.

* Recensământul care stă să înceapă va scormoni după informaţii uşor deplasate, zici că Libertatea şi Cancan sponsorizează această operaţiune. Domnii care ne vor răpi o oră şi ceva din viaţă vor întreba, printre altele, cine este şeful în casă, bărbatul sau nevasta. Vor fi momente realmente penibile: până la urmă, prin măsurarea audienţelor, se poate stabili în câte apartamente rulează un meci de fotbal sau o telenovelă şi se poate aplica o întrebare elegantă, de genul „Nu prea v-aţi uitat la meci aseară, nu? S-a jucat cam prost.” În funcţie de reacţia interlocutorului se poate stabili dacă găina cântă sau cocoşul are ouă.

* Ministrul Funeriu pregăteşte o nouă metodă de sancţionare a elevilor-problemă. Vor apărea sălile de reflecţie în care şcolarii să stea timp de o oră pentru a-şi conştientiza greşeala. Măcar vor avea ocazia de a fuma într-un spaţiu bine delimitat.

Citit 709 ori Ultima modificare Joi, 20 Octombrie 2011 20:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.