Viteza luminii, depăşită pe linia continuă

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Cercetătorii care se trăgeau de şireturi cu Einstein, insinuând că viteza luminii a fost depăşită, şi-au atras antipatii din partea altor oameni de ştiinţă. Zice-se, de fapt, că teoria fundamentală a Universului rămâne în picioare. Ce facem până la urmă? A fost depăşită viteza luminii şi dacă da, de cine? Cu cât a depăşit-o? Nu era niciun radar MCV prin preajmă? A depăşit-o pe linia continuă? Nu cumva a şi derapat? 

* Dictatorul libian Gaddafi s-a dus după Nea Nicu şi după Saddam. Aş dori să ştiu cum se pronunţă numele lui Iliescu în limba arabă, cu toate că mirosul de petrol bunuţ-bunuţ rimează mai degrabă cu Statuia Libertăţii.

* Faza cu recensământul putea suporta o amânare. Dacă tot se anunţă un nou Război Mondial, numărătoarea ar fi mers mult mai repede la finalul conflagraţiei. Ce-i atâta grabă?

* Guvernul Ungariei a aprobat noul Cod al Muncii. Prost să fii să mai treci pe la Szeged în drum spre Ibiza sau Coasta de Azur…

* A apărut o fotografie rară cu Monica Gabor ţinând la doar 15 primăveri ditai paharul de whisky în mânuţă. Alcoolul a distrus-o pe biata făptură: a ajuns să-şi vândă şi dragostea ca p-o chinezărie.

* Rockerul Jon Bon Jovi şi-a deschis un restaurant unde poţi mânca gratuit. Concluzii: 1. Ăsta nu-i restaurant, e cantină în toată regula. 2. Măcar individul, care ar putea avea şi barbă şi perciuni lungi (de aia-i rocker), nu-şi dă aere de patriarh.

* Botswana vrea să legalizeze prostituţia şi homosexualitatea. E consecinţa firească a foneticii Băncii Naţionale a acestui stat. Sesizez un confort psihic evident când mergi la bordel doar cu p…, atât în buzunar, cât şi mai jos de brăcinar.

* Banca principală a Belarusului a scos la vânzare un aparat video pentru a mai strânge un bănuţ. Criza ne zbârleşte tot mai tare părul, dar „românii nu vor avea de suferit”, cunoaşteţi idioţenia spusă de inconştienţi. Noi ne uităm la HaşDe, la LED TV, la plasme. 

* O agenţie loto din Ploieşti a fost jefuită. Vă întrebaţi dacă tâlharii vor fi prinşi de Poliţie? E loterie, tată!

Citit 753 ori Ultima modificare Vineri, 21 Octombrie 2011 12:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.