Pumnul lui Şerban Huidu

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

* Un fotbalist de la Steaua a fost lovit cu pumnul pe terenul de joc de către un aşa-zis suporter coborât din tribună. Am văzut imaginile şi nu mai este nimic de spus. Să-ţi fie ruşine, Dinu Patriciu!

* Credeaţi că numai Mutu îşi poate gestiona corespunzător falangele în fotbalul românesc? Iar băiatu’ care a dat perversa ca la Ploieşti ar putea avea o carieră importantă în K1. Cum credeţi că şi-au făcut box-office alde Moartea din Carpaţi?

* Îi dau maximă dreptate realizatorului de televiziune Radu Banciu vizavi de cazul cu pumnul răzleţ de pe stadionul „Ilie Oană”: despre Şerban Huidu nu se mai vorbeşte deloc, în schimb panarama care l-a agresat pe George Galamaz este trimisă pe viaţă la închisoare de hămăitorii de pe micul ecran.  

* România ar putea reveni la regat, Prinţul Charles fiind văzut viitorul monarh al lui Bercea Mondialu’, Simona Sensual şi al lui Carmen Harra. Iertată-mi fie nesimţirea, dar mezalianţa dintre Mioriţa şi Camilla nu-mi miroase a eficienţă…

* Sincer, n-am ştiut când este Halloween, dar am aflat coordonatele acestei mari sărbători a creştinătăţii luni seară, când evenimentul era consumat din plin. Nu m-a pătruns niciun fior şi n-am ştiut să traduc momentul decât printr-o schimonoseală uşor puerilă a adepţilor săi. Sunt unii care habar n-au când vin Sfintele Paşti, dar să nu te pună dracu’ să le dai peste nas cât priveşte Seara Sperietorilor.   

* Mă întreb şi nu aştept răspuns: ăştia din politica autohtonă care o ard mai mult cu bostanul, au vreo tangenţă cu Halăuinu’?

* Am înţeles de ce alde Păcală de pe la noi serbează de Halloween. E vorba de Ziua Morţilor, iar ţara lui Bulă şi a Elenei Udrea nu ştiu dacă mai mişcă în vreun domeniu.

* BMW recheamă în service peste 32.000 de maşini X5, X6 şi Seria 7. Pentru o perioadă, maneliştii se vor da numai cu căruţa.

* Am lăsat la urmă varianta elitistă a invectivei „ţigancă împuţită”. Crin Antonescu, tipul acela care inventa Revoluţia Bunului Simţ, a făcut-o pe Rodica Culcer „pensionară nesimţită”. Nu i-o fi putut zice „ţigancă”.

Citit 953 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.