Politică de podul palmei

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Elena Udrea se iţeşte în pofida masculinităţii pe coperta unei reviste glossy. E machiată, fardată, văruită, ce mai, şi-a updatat imaginea la cerinţele vremii: nu contează ce şi cum gândeşti, ci doar cum îţi cade părul atunci când plângi pe abdomenul aproapelui. Sau pe umăr, nu mai ştiu cum era.

* Ce face doamna ministru de la Turism prin fotografiile jucăuşe apărute în palmele tineretului este curat prozelitism. Băieţii care până acum n-au apucat să facă politică au motive serioase să dea din coate. Stânga, dreapta, ţine de gustul fiecăruia.

* Aceeaşi Udrea a comis o declaraţie à la Daniela Silivaş. „Am făcut doi ani de gimnastică, dar nu mai sunt în stare să fac roata”, se destăinuieşte blonda supremă a statului. Roata nu, dar cu oiştea-n gard mai dă, Slavă Domnului…

* Un prostovan care a încasat remuneraţie de recenzor povesteşte că l-a hărţuit o cetăţeancă zvăpăiată: „Doamna era îmbrăcată lejer, stătea pe scaun în poziţii provocatoare, făcea mişcări lascive, îşi scotea fundul în evidenţă. Nu am îndrăznit să mă uit direct, dar recunosc că mai trăgeam cu coada ochiului. A trebuit să o vizitez şi a doua oară, pentru CNP. De data aceasta era aproape dezbrăcată. Mi-a spus că intenţiona să facă baie. La un moment dat, şi-a scăpat un sân pe afară.” Concluzii: 1. E mişto, până la urmă, să pleci cu recenzia măcar prin vecini; 2. Recensământul poate fi decisiv în problema demografiei. Decât să bagi din burtă încă o persoană la cele 20 de milioane (sau câţi or fi) de români, mai bine insişti să iasă din burtă.

* Autoritatea Rutieră Română a început verificările la TIR-urile care circulă pe drumurile din ţară pentru a vedea dacă şoferii se odihnesc suficient. Tardiv! Avem exemplul de acum câteva zile al individului care s-a odihnit atât de bine la volan că a omorât 14 oameni.

* O tanti politician din Zimbabwe le-a cerut bărbaţilor să nu mai întreţină relaţii sexuale cu soţiile lor dacă acestea nu vor dovedi că şi-au exercitat dreptul la vot la alegerile următoare. La noi, în Moldova extremă, situaţia este similară. Nevestele de pe la ţară au ochii vineţi de atâta aşteptare din partea lu’ alde Ion şi Vasile.

Citit 855 ori Ultima modificare Miercuri, 02 Noiembrie 2011 10:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.