La DNA se tremură. De frig

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Nu cumva ăştia de la DNA au probleme cu sistemul centralizat de încălzire? În ultimele zile s-au foit în neştire, ridicând popor de diverse culori din mai multe zone ale ţării. Dacă nu le-o fi dat drumul la încălzire, era firesc să facă şi ei ceva ca să se dezmorţească.

* Primarul Clujului, Sorin Apostu, este unul dintre cei arestaţi de procurori pentru luare de mită. În sediul municipalităţii clujene, pe toate uşile, scrie „Aici NU se ia mită”. Presa interpretează greşit când spune că asta e o ironie a sorţii. Avem de a face cu o problemă de topică, omul o fi vrut să scrie, de fapt, „NU aici se ia mită”.

* Conform unui raport IML de ultimă oră, Bercea Mondialu’ nu suferă de schizofrenie. Nasol, nu i-a ieşit pasienţa. Să încerce şi cu alte boli, poate aşa va scăpa din pripon. Cu rubeolă, scabie sau polipi a încercat?

* M-a distrat mult acel nene care conduce Partidul Calculator sau Conservator, că de fiecare dată am probleme când îi văd prescurtarea, PC. A zis Daniel Constantin, un ins cu figură comună şi discurs banal, că „cine pleacă din PC nu va fi primit înapoi”. Mama-mia, bun avertisment! E ca şi cum i-ai spune câştigătorului la loto, în momentul în care îşi aranjează miliardele în paporniţă: „Domnule, îmi pare rău, dar banii nu-i mai puteţi da înapoi. Din păcate, trebuie să-i cheltuiţi dumneavoastră cum ştiţi!”

* Un bebeluş din Braşov era să se înece în cristelniţă, la botez, deoarece preotul l-a scufundat brutal, fără să-i susţină capul sau să-i acopere nasul. Abia acum începe ştirea, Nea Caisă cu sutană, pe numele său Eugen Consulea, oferindu-le părinţilor bietului bebe o întreagă plajă de sofisme: „Ştiu eu de ce era să se înece copilul? Poate că părinţii au făcut cine ştie ce păcate până acum.” Halucinant de-a dreptul, nici politicienii nu pot etala o mangleală atât de penală! Deşi el, cu mânuţele sale nătângi, era să înece o fiinţă neajutorată… Părinte, sofismul e de la dracu’!

* Uleiul prăjit de la McDonald’s va fi folosit de o companie aeriană americană drept combustibil pentru avioanele sale. Iată de ce, după o porţie de cartofi pai, apare senzaţia de balonare la cala de intestine!

Citit 772 ori Ultima modificare Joi, 10 Noiembrie 2011 15:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.