Sexy Brăileanca şi grenada

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Să ne bucurăm, dragi tovarăşi şi prieteni, că Mircea Geoană este sănătos, că n-a clacat după ce a fost exilat din PSD şi de la conducerea Senatului! Fostul preşedinte pentru o noapte al României anunţă că îşi va face propriul partid. Oare cum i-o zice noii formaţiuni politice? Să fie PMDM, adică Partidul „Mihaela, Dragostea Mea”.

* Mirciulică spune că nu-l doreşte pe Marian Vanghelie în noua sa familie politică. Asta nu înseamnă că se va vorbi perfect limba română în partidul celui care afirmă că va lua „decât măsuri bune”. Te pomeneşti că lui Geoană i-o fi teamă de concurenţa primarului de la sectorul 5...

* Geoană consideră că se pricepe şi la previziuni: Ponta şi Antonescu nu vor mai fi preşedinţi de partid, iar Boc va fi schimbat din funcţia de premier. Ar mai fi ceva, nu înţeleg cum i-a scăpat acest aspect. Vorbeşte lumea pe la colţuri că RDS-RCS va transmite din nou canalul GSP TV.

* Ambasadele din Iran se închid una după alta. Aşa cum bine anticipaţi, urmează închiderea programului.

* O grenadă defensivă de pe timpul Celui de-Al Doilea Război Mondial a fost găsită lângă un coş de gunoi din Câmpulung Muscel. S-a mers pe principiul „dă-o naibii, mai avem şi altele, n-o fi asta bătută în cuie”.

* Un membru al clanului Cămătaru a fost reţinut ieri pentru viol şi tâlhărie. Cu siguranţă este vorba de o eroare, tipul o fi vorbit prea tare în sala de lectură. Sau poate că a mâncat seminţe la teatru, ceea ce, la naiba, nu se face niciodată! 

* În weekend a fost ziua lui Cătălin Botezatu. Era parcă o cutumă când te trezeşti cu tortul în faţă, la aniversare. Cum tratezi lumânările, cu o suflare or c-o răsuflare?

* Franţa şi Germania ne pregătesc o surpriză de Crăciun: crearea unei noi Uniuni Europene. Bănuiesc că cea veche va fi disponibilă în magazinele de second-hand de pe la noi după 1 ianuarie încolo.

* Sexy Brăileanca a fost săltată de Poliţie în gara din Zurich fără a-i fi oferit niciun motiv. Acesta din urmă, motivul, i-a fost oferit la secţie, cu perdelele trase.

Citit 678 ori Ultima modificare Duminică, 04 Decembrie 2011 17:54

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.