Sinan-Băse

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Băse a fost la turci. Nu după blugi, cum făcea pe vremuri, ci ca să constate că poporul nostru şi cel din Ţara Semilunei se au ca fraţii. Mă rog, mai mult ei cu fetele noastre, dar trecem peste acest subiect delicat. „Ne leagă atâta istorie, atâta prietenie, atâta încredere”, a spus preşedintele României după întâlnirea cu omologul său de la Ankara. Dac-ar mai trăi, Mihai Viteazu ar avea cel puţin un dinte împotriva acestei declaraţii. Dacă nu chiar doi. Dinţii lui Sinan-Paşa.

* Boc mărturiseşte că uneori se mai contrează cu Băsescu. Probabil îi zice ceva de genul: „Şefu’, nu pot fi de acord, ba chiar vă amendez pasivitatea. În ultimele cinci minute nu m-aţi mai obligat deloc să vă spun că aveţi dreptate. Aşa nu se mai poate, aveţi dreptate!”

* Vizavi de zarzavaturile olandeze afurisite de şeful statului român, aş avea de stabilit o chestiune în plus. În Cartierul Roşu din Amsterdam le dai naibii de verdeţuri, pic de mărar nu vezi! Cu alte cuvinte, cărniţa din Ţara Lalelelor merge, de fapt Traian n-a scăpat nicio vorbuliţă în acest sens… 

* Ca să nu mai zic că pe timp de post sunt recomandate legumele din orice colţ al planetei. Dom’ preşedinte, trebuia să aşteptaţi venirea Sărbătorilor. De Crăciun nu vreau să văd nici fasole moldovenească, darămite castraveţi de Eindhoven.

* Primarul Clujului, pedelistul Apostu, este apărat de premierul Emil. „Nu poate fi vinovat, îşi iubeşte mult familia”, încearcă un argument de talcioc numărul 1 din Guvern. Prin urmare, furtul în folosul celor dragi ar trebui legalizat.

* Conform unei legi de ultimă oră, profesorii care îşi bat elevii vor fi amendaţi cu sume până la 2.500 de lei. Trendul este însă altul, nu cafteala reprezintă principala problemă a învăţământului mioritic. De unde şi vorba „Scot eu om din ei”. Cam după nouă luni.

* Elena Udrea este de părere că România constituie un exemplu pentru statele dezvoltate din Occident. Sunt convins că are dreptate: poza noastră este etichetată cu „Aşa nu”.

* Începe construcţia celui mai tare laser din lume, la Măgurele. Laser facem, laser vom mânca, frate!

Citit 749 ori Ultima modificare Marți, 13 Decembrie 2011 16:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.