Pocnitorile inteligenţilor de bubuie

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Bănuiesc c-o ştiţi, dar îmi fac datoria să repet ca o moară hodorogită. Aţi aflat că, în familia Stratan, Moş Crăciun vine doar la Pavel, tatăl Cleopatrei şi al lui Cezărică? Păi, plozii sunt toată ziua la muncă, nu mai au chef de flecuşteţe d-astea… 

* Scriam şi anii trecuţi despre piromanii care trag cu diverse pocnitori chiar şi pe la 2 noaptea. Atunci înţelegeam că guvernarea Tăriceanu, foarte eficientă pe hârtie, le gâdilă imaginaţia, că nu mai au ce face cu banii. Acum, când o idioţenie cu capsă costă câţiva lei importanţi, încă mai au căutare? Cred că românul, şi când nu va mai avea nimic de pus pe masă, îşi va deschide o linie de credit, un CAR, ceva, doar ca să-l audă vecinii că-i inteligent de bubuie.  

* Un avion a ratat aterizarea pe aeroportul Otopeni. Televiziunile s-au înghesuit la faţa locului doar-doar o ieşi ceva scântei. Când aeronava s-a aşezat cuminte pe sol, fetelor cu microfon, incompetentele de ele (nu le ieşise nicio mortăciune!), li s-a tăiat zece la sută din salariu. Dacă ştii că nu porţi ghinion, stai acasă, frate!

* Melisa şi Vanesa, vrăjitoarele vedetelor autohtone, au fost date în urmărire generală. Prima a fost agăţată repede, cealaltă încă fentează forţele de ordine. Sunt sigur că Poliţia Rutieră va pune gheara pe ea: nu se poate ca vreun MCV ascuns prin boscheţi să nu-i înregistreze mătura circulând peste viteza admisă. Dacă o prinde cu 100 la oră prin localitate, îi confiscă şi făraşul.

* Doi campioni mondiali la canoe au fost recompensaţi de către clubul Dinamo Bucureşti cu câte un gel de duş. Gest frumos, de Crăciun. Deşi canoişti, iată că băieţii ăştia pot lua cadoul direct în freză.

* Mihaela Rădulescu a luptat la Revoluţia din ’89 cu arma în mână. Există fotografii care să certifice această ipoteză. Apoi a vânat cu mâna goală, punând mâna pe câteva exemplare de milioane. De euro.

* Răduleasca este singurul personaj autohton care în trecut i-a făcut concurenţă lui Moş Crăciun. A umblat cu Elan. E inutil să mai spun că Elanul reprezintă varianta estivală a renului.

Citit 696 ori Ultima modificare Joi, 22 Decembrie 2011 16:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.