Hruşcă, guru al colăcuţilor

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Breaking News. Doamnelor şi domnilor, avem acum o informaţie „pe surse”. Deşi purtătorul de cuvânt al Laponiei a evitat să facă vreo declaraţie oficială, se pare că la noapte ne va vizita Moş Crăciun. Va veni la poalele brăduţului, va lăsa ca urme pilozităţi albe şi poate va umbla şi la sacul cu daruri. Vom reveni cu amănunte. 

* Într-o perioadă în care furturile din locuinţe au luat o amploare nemaipomenită, a vorbi despre un individ misterios că posedă o cheie magică pe care o foloseşte numai noaptea… Chiar aşa, nu bate la ochi că acceptăm această poveste? Suntem mână-n mână cu infractorul. Poliţia, ajutor, Poliţia!

* Gălăţenii şi-au pierdut pe acest final de an unul dintre marile branduri într-ale carnalului. Rezistase şi în faţa lui Moş Gerilă, îi făcuse faţă şi tranziţiei post-decembriste, însă nu l-a mai putut aştepta pe Moş Crăciun 2011. Iată de ce-ar trebui să ne abţinem de la „Merry” Christmas!  

* Sfat pentru Moş: bre, dacă la noapte vrei să vii cu renii pe Faleza Superioară, ai grijă la imberbii care fac liniuţe cu Merţane şi Audi-uri! Nu de alta, dar aventurierii analfabeţi n-au nicio treabă cu Spiritul Crăciunului.

* Ieri, pe la prânz, mi-am cumpărat brad de apartament. Am fost dezamăgit că nici anul acesta n-am nimerit unul gata împodobit. Ăia cu globuleţe se dau, probabil, încă de prin iulie-august. Ciudat.

* Aş fi vrut ca pe final, înainte de sărbători, să vă compun o colindă. N-aş fi avut cine ştie ce succes, dar aş fi repetat isprava anul viitor, apoi peste doi-trei ani şi aş fi devenit celebru. Aş fi aplicat pentru Canada şi ne-am fi revăzut o dată în 365 de zile, adică iarna. Modelul Hruşcă face prozeliţi, iar dacă el este un guru al colăcuţilor şi al sculării din pătuţ, m-aş face ostaş al acestui grup. Să organizăm spirala Fane Hruşcă intitulată sugestiv „Sloboză-ne, gazdă, în casă!”.

* Mă gândesc că Moşul poate să aibă probleme reale cu iubitorii de animale din România. Cum să-i chinuiască pe bieţii reni la sanie? N-are pic de suflet, ghiujul. Chemaţi Pro TV-ul să-l filmeze pe Nea Senectute cum biciuieşte rumegătoarele cu coarne!

Citit 698 ori Ultima modificare Vineri, 23 Decembrie 2011 23:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.