Regia care „Eppur si muove”

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* FMI-ul ţine să ne sperie din nou: cică vine o nouă recesiune mondială. Nu ne rămâne decât să le spunem odraslelor să nu dea drumul la uşă şi, ca pe vremea lui Nea Nicu, să servească de după vizor placa aia cu „mămica şi tăticu nu sunt acasă şi mi-au zis să nu le deschid străinilor”.

* Plătitorii de taxe şi impozite din comuna călărăşeană Grădiştea beau apă de la robinet cu viermi. Apa e cu viermi, nu robinetul, să ne înţelegem... Adică acesta să fie meniul promis de Biblie, şi anume lapte şi miere la chiuvetă?

* Gigi Becali a făcut ieri o mărturisire importantă. Omul a spus în prime-time că iubeşte homosexualii. Carevasăzică, nu acţionează numai din interes, pune şi suflet.

* RATB-ul (era pe vremuri o echipă de handbal, parcă, dar acum mă refer la Regia Autonomă de Transport Bucureşti) a decis să-i elimine pe blatiştii din transportul în comun. Călătorii vor fi verificaţi la bilete şi abonamente încă din staţie, aşa că dacă vă veţi trezi cu cineva în plină stradă că vă întreabă de documentelele de călătorie, veţi putea exclama aidoma lui Galileo Galilei, „Eppur si muove”...

* Cum stăteam eu aşa şi zappam (verb uşor cretinoid, extras din clanul trântorilor), ce ştire credeţi că-mi şopteşte cititoarea de prompter? Două puncte: „Viaţa sexuală a deţinuţilor din România este una condimentată. În unele penitenciare din ţară, condamnaţii care pot beneficia de vizite conjugale vor primi şi prezervative cu aromă de mentă, ciocolată şi fructe. Este vorba despre deţinuţii din Tulcea şi Ploieşti, unde autorităţile au comandat prezervative pentru amorezi.” Punct. Măi oameni buni, conştientizaţi ce probleme au ăştia de-i alegem din patru în patru ani? Le dau pârnăiaşilor balonaşe cu damf de ciucalată, deşi la dos chiar nu era cazul unei asemenea arome. Fac şi eu ca franţuzul uşor deprimat: où sont les bile de rulment d’antan?

* Chiar nu voiam să mai fac vreo referire la Bombonel, deţinutul cu fular Burberry care scrie de zor pe blog. Dar nu pot să nu mă întreb de ce unii dintre pitulaţi nu beneficiază de aceleaşi drepturi?

Citit 825 ori Ultima modificare Marți, 09 Octombrie 2012 16:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.