DD n-a luat Nobelul pentru Chimie

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Un nene de la Hidroelectrica, Borza îi zice, încasează 50.000 de euro lunar, sumă „foarte morală şi legală”, după cum crede mega-salariatul. Ah, şi mai spune ăsta că ia foarte puţin. Nu ştiu la ce se referă, că după mediatizarea venitului său ia destul de mult şi din partea tuturor amărăştenilor. Numai să deschidă frigiderul şi poate vedea invazia de sălămior metaforic...

* Când aflu informaţii de acest gen, cu lefuri de j’de mii de euro, mai ales că este vorba despre o societate intrată în insolvenţă, devin cel mai mare comunist. 100.000 de euro lunar merită ăla care a inventat apa caldă, nu un băiat căruia tupeul îi iese din albie. Dacă nu înseamnă mare lucru 50.000 pentru 30 de zile, din care vreo şapte-opt sunt libere, înseamnă că omul ori e prost ori ne ia de guşteri. Ş-apoi, dacă-i tăntălău, cine ştie pe ce aruncă banii... Mai bine îi dăm minimum pe economie.

* Premiul Nobel pentru Chimie a fost adjudecat de doi americani. Numele lui Dan Diaconescu nu apare nici măcar printre nominalizați, ceea ce mi se pare a fi o imensă discriminare. Păi, afacerea Oltchim a ţinut de fizică sau ce?

* Cartoful a devenit piesa de bază din meniul bogătanilor. În septembrie, barabula autohtonă s-a scumpit cu 26 la sută, o veritabilă nebunie! Asta este, suntem nevoiţi să ne întoarcem la mâncarea săracului: ceafa de porc cu orez ca garnitură.

* În şcolile din Brăila au fost depistate ieri recolte impresionante de râie şi păduchi. Gazdele nu erau câini maidanezi, aşa cum aţi putea crede, ci elevii de gimnaziu. De aici şi potenţialul dialog dintre părinte şi odraslă: „Cât ai luat azi la şcoală?” / „Am luat zece, tată!” / „Bravo, mă, la ce ai luat zece?” / „La balot, tată, aşa s-au prins cei zece păduchi de mine. Eşti mândru de mine, nu-i aşa?”

* Ne pregătim sau nu de război? Asta bălmăjesc unii pe la televizor, dar zic să fim serioşi. Ce să căutăm noi între-o eventuală conflagraţie? Pe cine putem ciufuli noi? România intră în comă numai dacă este atacată de o epidemie de rujeolă, aşa cum se întâmplă la Suceava. Săriţi, ne contaminăm!

Citit 671 ori Ultima modificare Miercuri, 10 Octombrie 2012 15:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.