Ne-a lăsat cu Bursa la gură

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Veţi spune că sunt anacronic, dar premiul Nobel pentru literatură i s-ar fi potrivit de minune lui Marian Vanghelie. L-a luat un chinez, moment banal, deci placheta va rămâne fără mileu şi fără peştişorul-bibelou. Nici premiile nu mai sunt ce-au fost cândva...

* Trăiască Hollande, vive la France! Băiatul care conduce Hexagonul a promis că elevii nu vor mai avea teme pentru acasă, o chestiune absolut firească. Ce-i aia temă pentru acasă? Ai cinci-şase ore la şcoală şi mai petreci încă vreo trei acasă ca s-o bucuri pe „doamna” cu pagini pline de exerciţii şi probleme. De ce să muncească un plod de zece ani cât un om în plenitudinea forţelor? Nu vreau să folosesc termenul de matur, e delicat. Lăsaţi-i, exaltaţilor, să se şi joace! Aşadar, vive la France, bravo, băi Hollande!

* O revistă din Tunisia îi învaţă pe copii să facă bombe incendiare. Şocant, nu-i aşa? Da, aşa e, mai ales că în România există publicaţii care prezintă bombe deja făcute. Bine făcute. Eh, nu zic ce rămâne de confecţionat la vederea lor, mi-e jenă.

* Mitică Dragomir anunţă că se va îmbăta zdravăn în cazul în care naţionala de fotbal a României se va califica la Mondialul din Brazilia. Am câteva lucruri de pus la punct: 1. Dragomir e preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, un fel de băgător în seamă plătit cu 30.000 de euro pe lună; 2. Naţionala nu se va califica, deci este o veste bună pentru ficatul unei persoane ajunse la 60 de ani.

* Cea mai dorită femeie din România - verdictul tabloidelor - este în pragul divorţului, deci bărbaţii au pradă la liber. Despre Nicoleta Luciu este vorba, soţul ei fiind surprins de paparazzi cu amanta. Bun, să zicem că din punct de vedere fizic Nico ar fi o atracţie, dar haideţi să judecăm la rece. Cine ia, mă, o femeie cu patru copii?

* Tare ştirea cu Sima ăla de la Bursa din Sibiu. Omul care îşi dădea cu părerea despre oricine la televizor - părea un soi de guru într-ale economiei - s-a făcut nevăzut cu toţi banii. Banii de la Bursă. Adicătelea, ne-a lăsat ca pe fetele proaste cu Bursa la gură.

Citit 767 ori Ultima modificare Joi, 11 Octombrie 2012 15:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.