Mântuire la pauşal

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Premierul-pisic s-a aflat ieri în Brăila. A, nu ca să scoată economia de urechi din odaia lu’ tanti Elvira, ci pentru a face puţină campanie electorală. Pe final de promenadă, Victoraş a fost acostat de o alegătoare îndurerată: „Domnule premier, să-l scoateţi pe domnul Năstase de la închisoare!” Ponta n-a rămas dator şi i-a servit-o femeii: „Staţi liniştită, îl scoatem!” Întreb şi eu, ca prostul, ştiind că Bombonel e mai mult pe blog: îl vor scoate prin download?
* Nu vă mai bucuraţi că a revenit primăvara! Nu, de astăzi începe cu adevărat iarna, temperaturile vor scădea, precipitaţiile se vor aduna, iar de Moş Nicolae este posibil să ne trezim cu niscaivă zăpadă. Cadouri? Haideţi să fim serioşi: măcar de Sf. Nicolae să nu mai credem în Moş Crăciun!
* Apropo de criză. Umblă zvonul că Dumnezeu, sătul să tot plătească două chirii, a decis să unească Raiul şi Iadul. Ambele vor funcţiona în acelaşi apartament, se vor încălzi la sistemul centralizat şi vor avea o singură uşă despărţitoare. Prin urmare, biserica va oferi de acum încolo mântuire la pauşal.
* Grijă mare, se apropie Ebola! De fapt, oamenii de ştiinţă susţin că angoasanta boală se va lua chiar şi fără contact direct, adică direct din aer. Carevasăzică, Ebola este ca Internetul, adică poate să te agaţe şi wireless.
* Dominique Strauss-Kahn, fostul şef al Fondului Monetar Internaţional, şi menajera violată de distinsul economist au ajuns la o înţelegere, deci procesul dintre părţi se anulează. Ce au convenit cei doi? Nu se ştie, probabil vom afla peste 50 de ani, vorba lui Băsescu după aşa-zisele răpiri din Irak. S-or fi îndrăgostit, mai ştii...
* Săptămâna viitoare, republica intitulată Coreea de Nord va testa o jucărie nou-nouţă, şi anume o rachetă nucleară. Multă lume se sperie, unii chiar îşi pregătesc armamentul... Staţi calmi, racheta nucleară de la Phenian rezolvă totul: bolile, hipertensiunea arterială, recesiunea economică, criminalitatea. Tot!

Citit 647 ori Ultima modificare Vineri, 30 Noiembrie 2012 16:27

Mai multe din această categorie:

2 comentarii

 • postat de un roman
  Sâmbătă, 01 Decembrie 2012 18:59
  Nastase, trebuia sa primeasca 20 de ani nu 2 ani. Pentru cat a distrus si furat a primit putin 2 ani de inchisoare.
  0
  0
  Raportează
 • postat de IC
  Sâmbătă, 01 Decembrie 2012 07:14
  Citez :„Domnule premier, să-l scoateţi pe domnul Năstase de la închisoare!” Ponta n-a rămas dator şi i-a servit-o femeii: „Staţi liniştită, îl scoatem!” Întreb şi eu, ca prostul, ştiind că Bombonel e mai mult pe blog: îl vor scoate prin download?"
  Apoi stau si eu si ma intreb tot ca prostul ,cu doamna aia legata la ochi cum ramane ,justitia este numai pentru prosti sau te pomenesti ca-l scoate pentru a fi judecat pentru manarii mai mari? La asa simpatizanti si alegatori ,asa alesi , asa guvern si asa premier,ii pagiaza in toate pe inaintasii lui comunistii si pe mentorul Ion Iliescu ( tata socru nu se pune). Nenorocirea este ca toti gandesc la fel si ca sunt multi care ii sustin mai ales cei de varsta a treia , care este si a mea ,nostalgia comunismului bat-o vina,votantii lor spera in prostie ca doar ,doar, ne-om intoarce inapoi la comunism .
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.