Nu s-a putut fura ca lumea!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Ce vreme de panaramă! Pe ninsoarea asta (acolo unde a dat cu fulgi, nu la noi, unde s-au mai găsit doar stropi de ploaie) nici măcar nu s-a putut frauda ca lumea... Păi, asta-i treabă, domnilor? Dacă a fost zi de vot, trebuia să se fure cu simţ de răspundere, dar aşa... Şi când te gândeşti că sunt atât de rare scrutinele.

* N-ai cum să ratezi miştouri la adresa judeţului lui Dragnea, mai ales când vezi următoarea informaţie venită de la Biroul Electoral Central. Şi erau primele ore alde dimineţii: „În Teleorman se înregistrează cea mai mare prezenţă la vot.” Era ora 11 şi ceva. Aşadar, tot morţii sunt cei mai conştiincioşi, domnule!

* Consider o intoxicare fără precedent intenţia presei de a ne inocula faptul că interimarul de serviciu Crin Antonescu ar fi votat ieri dimineaţă. Pozele sunt sigur contrafăcute, trăiască Photoshop-ul! Până la urmă, o fi votat omul, dar undeva, pe la închiderea urnelor, o dată cu găinile.

* Gurile ştirbe (hei, n-are legătură cu dentiţia domnului Dan!) susţin că l-au văzut ieri pe Moş Crăciun ducând cu renii urna mobilă pe la nişte imobilizaţi din punct de vedere doctrinar.

* Ştirea zilei de ieri merită o ramă specială. E genială, citez: „O femeie a fost muşcată, duminică dimineaţă, de un câine comunitar, la o secţie de votare din cartierul Războieni, Piteşti.” Maidanezul va fi judecat pentru că a încercat împiedicarea cetăţencei să-şi exercite dreptul prevăzut prin Constituţie.

* Băsescu a anunţat ieri că a votat pentru drumul spre vest. Culmea este că taman cărarea evocată de preşedinte era impracticabilă la ora la care scriam rândurile de faţă. Ş-apoi, cum să mai gândeşti pro-Europa de sub nămeţi?

* Presa italiană, într-o suită de articole referitoare la alegerile de ieri, consideră că 2012 a fost pentru România „annus horribilis”. E cumva o referire şi la încătuşarea lui Bombonel?

* Un secretar de stat din Ministerul Agriculturii susţine că fiecare român aruncă anual 97,5 kilograme de mâncare. Avem o problemă în acest sens în familia doamnei Mioara Roman: ca să nu facă notă discordantă, trebuie s-o dea pe Oana afară din casă.

Citit 565 ori Ultima modificare Duminică, 09 Decembrie 2012 23:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.