Trăiască Ion Iliescu!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Ce-a mai votat românul, Doamne, îmi vine să-l pup! Aceleaşi feţe, multe dintre ele obişnuite de câţiva ani cu Opoziţia, au ajuns senatori şi deputaţi. Cică se alege uninominal în spaţiul carpato-danubiano-Ponta. Aiurea, tot listele funcţionează, nenicule! Lista, punga şi poza cu zâmbet tâmp ne-au condus imediat după ’89, iar trendul se păstrează şi la 23 de ani de la năzbâtia decembristă. Trăiască Ion Iliescu!
* N-am aşteptat rezultatele finale ca să schiţez următoarea metaforă. Îmi era limpede cam de când au apărut primele sondaje, în campanie: pe primul loc a ieşit Moş Gerilă, pe locul secund a venit Moş Crăciun, iar Grinch e al treilea. Tot traversăm perioada lunii cadourilor.
* Atenţie la mine! N-am treabă cu niciunii, mi-am anulat votul (cei care au numărat şi fraudat în secţia în care mi-am scos căciula ca să iau la schimb ştampila pot depune mărturie), deci îmi pot da cu părerea despre un nene votat încă o dată. Mă lasă rece că Galaţiul l-a trimis iarăşi în Parlament pe unul care a avut treabă cu Securitatea (povestea cu Secu deja nu mai impresionează pe nimeni), dar cum este posibil ca acel nene acuzat de trafic de influenţă şi mediatizat ca atare de televiziuni să culeagă peste 60 la sută din voturi în colegiul său? Cât de îngrămădit să fii ca să-l legitimezi pe unul fugărit de jurnalişti, de parcă era iepuraş, unul care nu ştia să zică decât „Nu sunt vinovat”? Urmează 2013, un an cu mare ghinion. A, nu pentru ăia care deja pun mâna pe imunitate, ci pentru prostul de mine, de tine etc.
* De ce mi-am anulat votul? Ca să nu voteze Ion Dolănescu sau Marga Barbu pentru mine, d-aia. Dacă ar fi prins şi ei ocazia asta, că morţii din Teleorman sunt cei mai rapizi de pe faţa sub-pământului.
* Cucoana care şi-a băgat partidul la apă, Elena Udrea, a ieşit deputat de Roman şi s-a dat în spectacol ca o mare învingătoare. Distinsa blondă - pupa-i-aş poşetele ei cu preţ de apartament de două camere în Mazepa! - s-a pozat după exit-poll-uri, a sărit în sus, în vreme ce acronimul din care face parte, ARD (ce invenţie nefericită, o idioţenie fără graniţe!), s-a ars. Bravo, Ileană, te-ai scos, upgradează-ţi poşeta!

Citit 611 ori Ultima modificare Luni, 10 Decembrie 2012 16:44

2 comentarii

 • postat de c
  Marți, 11 Decembrie 2012 10:37
  Cand Basescu a spus ca mass media reprezinta o amenintare la securitatea nationala s=a spus ca e tampit. Omul stia ce spune. Asta este rezultatul manipularii TV cu Antenele lui Voiculescu, Realitatea tv a lui Vantu. Romania tv a lui Ghita si TVR condusa de PSD. O masa de zombie care voteaza dupa cu le comanda Badea, Ciutacu, Gadeam rares Bogdan, Cretuleasca, Striblea, Dragotescu si alti lingai comunisti. Am reusit sa trimitem in parlament oamenii care au furat Galatiul din 90 pana azi. Toti cu dosare penale. Durbaca, Dobre, Ciuca unde se incheiau toate tranzactiile lui Durbaca. si multi altii. Bravo romani. sa nu va mai plangeti de parlamentarii vostri. Va meritati unii pe altii.
  0
  0
  Raportează
 • postat de vetsiv
  Marți, 11 Decembrie 2012 10:29
  Bun articolul, mi-a ajuns la inima. Mai putin cu "Traiasca Ion Iliescu". Pana nu scapam de taica ilici si generatia lui de pseudo-comunisti nu o sa avem o revenire cat de cat.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.