Se amână şi Apocalipsa

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Ponta se răţoieşte deja la Băsescu, îl ajută scorul din alegerile de pe 9 decembrie: „Îi reducem bugetul că plăteşte ditamai avionul.” Paraşuta nu i-o poate lua, şi-a asigurat un post de deputat în viitorul Parlament...

* Nici Liviu Dragnea nu se lasă mai prejos, şi paraşuta dumisale a intrat în Legislativ. Ce ţară de aviatori în devenire a ajuns România asta! Băieţii şi-au asigurat parapantele, iar de acum încolo se pot face elicopter. Normal, cu whiskey.

* Liga şi Federaţia de fotbal, de fapt ordinea este inversă, au decis amânarea ultimelor meciuri din acest an. Nu-i ceva extraordinar, mai ales că multe cluburi ceruseră acest lucru: la temperaturi sub zero grade Celsius nu poţi face sport de performanţă, e o insultă la adresa organismului uman. Totuşi, cum este posibil să decizi întreruperea competiţiei cu numai 48 de ore înaintea disputării unui meci? Cum să anunţi „stop joc” în zilele premergătoare unei etape, în loc să fii civilizat şi să iei o hotărâre cu o săptămână şi ceva înainte? Nu-i departe ziua în care se va amâna o partidă de fotbal la două ore de la desfăşurarea evenimentului propriu-zis.

* Am auzit că nici Apocalipsa nu se va mai ţine în acest an, cel puţin nu în ţara Mioriţei. Nu avem stadioane pe care să organizăm această festivitate de închidere a planetei, başca nu există instalaţii de încălzire a terenurilor şi nici nu prea iese publicul din casă pe gerul ăsta. Ar mai fi o variantă: să organizăm Sfârşitul Lumii în sală - indoor, cum ar zice englezul - dar nu-s locuri destule, fir-ar să fie! Şi nici la primăvară nu prea ai cum s-o programezi că atunci se va juca în regim miercuri-sâmbătă-miercuri în Liga lui Mitică. Ce popor blestemat, nici măcar Ajunul Armagedonului nu-l poate serba!

* Intru câteodată şi pe Facebook şi mai postez (ce verb cretin!) câte o tâmpenie, o poantă croşetată, o mostră de umor de lânică. Acum două seri m-am băgat în seamă cu panseul „În aşteptarea Moşului, iubitoarea de plural Elena Băsescu va consulta zilnic Mersul Renurilor”. Imediat s-a trezit un postac să-mi reproşeze nu-ştiu-ce chestiuni profesionale, încercând să-mi dea KO cu remarca „Bine că de pamfleturi avem timp”. Exact aşa a scris, pamfleturi. Săracul, şi el se afla într-o relaţie de amor cu pluralul, dar nu-l ajuta libidoul gândirii.

Citit 682 ori Ultima modificare Marți, 11 Decembrie 2012 14:41

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.