Opoziţie? Nem tudom!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Noului Parlament nu-i ajunge Hardughia Poporului, cei 588 de indivizi care salivează după imunitate fiind uşor iritaţi de faptul că ţara nu face nimic pentru ei. Adelule, acolo la tine nu mai e niciun loc? Condiţii de lux nu mă îndoiesc că se găsesc şi la matale în celulă...

* Cât de mult m-am temut că în urma alegerilor libere de pe 9 decembrie 2012 nu vom mai vedea UDMR-ul la guvernare! Aproape că mi se usca kurtos-kalacs-ul în mână, dar până la urmă echipa puterii va pune botul la încă o porţie de gulaş. Probabil că limba maghiară nu ştie să traducă românescul şi stupidul „Opoziţie”.

* Au intrat unii în Parlament şi cu o mie de voturi strânse. Era o vorbă în fotbal vizavi de transferurile de jucători făcute fără bani: gratis l-ai adus, gratis va juca. Aşa şi cu demnitarii promovaţi de firimiturile căzute de la masa marilor aleşi - o mie de oameni l-au dorit, fix o mie de inşi va mulţumi. Deşi asta mi-ar părea un soi de performanţă. În România.

* Apropo de mie. O mie de lei a cheltuit în campania electorală un şofer din Timişoara care s-a ales cu mandatul de senator. Măcar e cinstit bipedul înscris în partidul domnului Dan: „N-am dat niciun cadou, nimic. Unii îmi cereau măcar pixuri, dar nu aveam. I-am întrebat însă dacă au nevoie de pixuri ca să le cumpăr câteva”. Ce să-i ceri ăstuia? Vom merge cu jalba-n proţap la domnul senator ca să-i cerem nişte legi utile pentru popor, iar el probabil va păstra reţeta: „Fac şi legi dacă este nevoie. Chiar aveţi nevoie de legi?”.

* Cretineala aia intitulată „Gangnam Style”, melodie scrisă şi jucată de un durduliu sud-coreean căruia îi lipsesc multe doage, a băgat un om în pământ. Un englez de aproape 50 de ani a ţopăit în draci pe ritmurile care au cucerit întreaga planetă - sunt mulţi nebuni în jurul cărora se învârte satelitul natural - şi a făcut atac de cord. Între timp, grăsunelul de la Seul şi-a făcut monetarul pentru marmelada cu care a spoit cheia sol: fix 7 milioane de dolari. Să-ţi fie ruşine, Horia Moculescu de la ei!

* Foloseşti petarde de Revelion? Te-ai putea lipi de un dosar penal nou-nouţ. Mare grijă! Decât să pocneşti ca să te dai mare faţă de vecini, mai bine te uiţi la programele de genul „Dacă doriţi să revedeţi ce va fi” de pe micul ecran.

Citit 651 ori Ultima modificare Joi, 13 Decembrie 2012 15:55

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.