Şi n-a rămas în fundul gol

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Bombonel şi-a achitat prejudiciul din dosarul „Trofeul Calităţii”. Fix 760.000 de euro. Omului îi e ciudă că, în pofida imensei sume achitate, n-a rămas în fundul gol.
* Văzând cât de solvabil este fostul premier al României, îmi aduc aminte de acea glumă de şantier pe care o scoţi de la naftalină pentru a ironiza aroganţa prostovanului: uite-l, mă, zici că-s cinci bănci datoare la el! Iar în cazul lui Năstase chiar aşa e, din păcate...
* Trupa Iris, rămasă fără vocalistul Cristi Minculescu, este obligată să-şi caute şi impresar. Cosmin Nicoară, managerul trupei de pletoşi raşi, tunşi şi frezaţi, s-a retras la şase luni după plecarea aşa-zisului „bună seara, prieteeeni!”. E un trend nasol. Mâine-poimâine îşi va pune palma-n posterior şi femeia de serviciu a formaţiei de rock.
* Prigoană, regele gunoaielor, îi face iarăşi declaraţii de dragoste reginei tigăilor, Bahmuţeanca. Şi aşa, vorba reclamei în care apare gospodina, cei doi vor forma iarăşi un cuplu cu gust de cuplu, o căsnicie cu gust de circ.
* Scriitorul Andrei Pleşu se ia încă o dată de ei: „La vârf avem nişte mitocani şi nişte parveniţi”. Pardon, coane Andrei, plebea e plină de mitocani, iar parveniţii ajung să-i conducă!
* Victor Ponta intervine în scandalul din dosarul transferurilor. Copilotul zice că i-ar ierta absolut orice lui Gică Popescu, unul dintre cei vizaţi de nişte ani de pripon, chiar şi cu suspendare. Victore, şi dacă Popescu ăsta s-ar da la nevastă-ta, Daciana? Ha?
* Andreea Marin aruncă o bombă. Mă rog, puneţi dumneavoastră ghilimelele! Moldoveanca noastră zice că este posibilă împăcarea cu Fănică Bănică. Ori îi place bătaia prea mult, ori...
* Deputaţii au decis: ziua Limbii Române va fi serbată pe 31 august. Evident, în acea zi va fi doliu în casa familiei Vanghelie-Niculescu-Mizil. Bine că se dau unii intelectuali!
* Există şi meteosensibili printre noi. După metrosexuali, trebuie să-i suportăm şi pe ăştia. Oare nu putem face un mix cu cele două categorii? Să iasă meteosexualii!

Citit 806 ori Ultima modificare Marți, 19 Februarie 2013 16:42

2 comentarii

 • postat de Freddie Mercury
  Miercuri, 20 Februarie 2013 12:20
  Autorul articolului, un basist incurabil, a fost, probabil, inselat de bombonel cu un alt barbat pentru ca prea sta cu gura pe......viata lui !?!
  0
  0
  Raportează
 • postat de IC
  Miercuri, 20 Februarie 2013 05:22
  Iarasi foarte bine si cu umor punctate problemele. Trei intrebari totusi ma sacae : 1)- ce ADN or fi avut euroii achitati , de Londra ,de Viena sau poate de oua de la fostul ministru a lui Ceausescu ,sa fim seriosi , ouale de la Cornu ,chiar daca le numera Miss Roberta si indiferent cine le mangaia , tot nu faceau atat banet ? 2) -cum o fi ajuns la banca sa faca plata sau cu chesul la casieria ISC-ului ,paraca stiam ca-i priponit? 3) Sa inteleg ca daca a platit implicit a recunoscut ca este vinovat si cum ramane cu dosarul intocmit la comanda politica ?
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.