A fost văzut cu o femeie...

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Şi a fost noaptea Oscarurilor. În timp ce covorul roşu de la ei se umplea de ţinute de gală, în România se mai uşcheau nişte maşini, se mai spărgeau nişte case de amanet, iar un fost premier al acestei ţări dormea ceva mai bine. Tocmai ce-l vizitase baroneasa Emma Nicholson...

* Parcă văd dialogul dintre Adelu şi Emma, la Jilava:

- „Vai, hello, doamna baroneasă, dar nu trebuia să vă deranjaţi, nici n-am făcut curat în celulă!

- Lasă, sir Adi, ştii doar că mereu mi-ai plăcut!

- Vai, dar eu, ştiţi, eu cu femeile, ştiţi...

- Forget it, Adi, I like you very much şi am ţinut morţiş să te vizitez. Ţi-am adus şi nişte bănănuţe, iaurţele cu căpşuni. Ştiu eu ce vă dau ăştia aici? Abia dacă ai condiţii să scrii zilnic pe blog, Alcatraz e little joke pe lângă Jilava.

- Lăsaţi, vă rog, nu trebuia! Ieşiţi mai repede că o să-mi iasă vorbe p-aici, prin penitenciar. Ce-or să zică colegii, iertată-mi fie cacofonia? Chiar nu doresc să fiu văzut cu femei!

* Andrei Năstase mărturiseşte că baroneasa e cea care a insistat să-i viziteze babacul la facultate. Sigur, parcă vezi că madam englezoaica a venit cu maxi-taxi în România, a stat la „ia-mă, nene!” pe autostrada Bucureşti-Piteşti doar ca să-i vadă părul bălai fostului prim-ministru.

* Papa Benedict al XVI-lea a ţinut ultima slujbă la Vatican şi s-a retras, postul său de antrenor principal al catolicismului fiind vacant. Până în vară este posibil să fie interimar un preot de la juniori.

* Dosarul Caltaboşul a ajuns la final, foştii miniştri Remeş şi Mureşan fiind condamnaţi la câte trei ani de închisoare. Cu executare. Definitiv. Bravo, aşa se face dreptate în România! Miroşi a caltaboş şi a tobă mânjită? Înfunzi mititica! Furi fabrici şi uzine? Continuă, nene, dar să nu ne faci concurenţă!

* Apropo de Oscaruri. A câştigat filmul care trebuia, adică Argo. A nu se înţelege că e preferatul meu. Nu. E o idee sută la sută „made in USA”, deci trebuia premiată. Chiar nu ştiu ce mai caută secţiunea de film străin la Academia Americană...

Citit 869 ori Ultima modificare Luni, 25 Februarie 2013 15:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.