Comentatorii iau buline trăsnite

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Bine că s-a terminat isteria asta cu Steaua! Nici prognoza meteo nu mai era servită ca lumea, trebuia să se vorbească şi la codul galben de lapoviţă despre echipa lui Gigi Becali. Echipa naţională de fotbal nu va beneficia niciodată de mediatizarea excesivă care i-a fost pusă la picioare formaţiei antrenate de bărbatul Anamariei Prodan. Bravo, Chelsea, ai reaşezat lucrurile în matcă!

* Comentatorii de la Pro Tv iau medicamente fără ştirea medicului! Nu e glumă, la cum reacţionează băieţii ăia doi la golurile Stelei, tremuri neîncetat. Şi dacă ar figura pe lista angajaţilor clubului din Ghencea ar fi mai ponderaţi. Aşadar, farmacişti din toate colţurile ţării: nu mai vindeţi buline de-aiurea!

* Comentatorii merită iertare. Pe mine m-a făcut să râd un băiat trimis la faţa locului să ia interviuri calde. Steliştii păreau ieşiţi dintr-un spectacol de stand-up comedy pe lângă amărâtul ăla. Ori ţinea cu Steaua la nebunie, ori poza în oropsit al sorţii ca să nu-i irite pe jucătorii lui Reghecampf? Băi, alde Digisport, nu cumva figuraţi cu restanţe salariale la angajaţi?

* Crainicul stadionului Stamford Bridge, arena pe care s-a jucat meciul de joi seară, a gafat, dar a făcut-o frumos: „Bun venit tuturor suporterilor din Praga!” Ce rost are să-l arătăm cu degetul? Individul nu ne-a confundat cu maghiarii sau cu bulgarii, conform uzanţelor, deci merită o bere sănătoasă. Mâine-poimâine, când vor veni cântăreţi de la ei pe la noi, vor răcni în microfon: „Bună seara, Milano!”

* Papa Francisc, noul antrenor principal al Vaticanului, a declarat în prima sa ieşire publică: „Femeile nu au ce căuta în politică, homosexualii sunt împotriva planului lui Dumnezeu.” Pariez că, la finalul discursului, Papa a cerut numărul lui Gigi Becali.

* La câteva ore de la tragedia fetei care a jucat în spectacolul Abracadabra, o nenorocire greu de comentat, un site de ştiri ne-a prezentat următorul titlu: „Actorii din Abracadabra. Ce mai fac idolii copilăriei tale?” Nasol moment, una dintre protagoniste nu prea mai face nimic...

Citit 603 ori Ultima modificare Vineri, 15 Martie 2013 11:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.