Clitoris paranghelia, nenicule!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Bombo urma să afle ieri dacă va ieşi sau nu. Eu aveam atâtea de făcut, chiar nu-mi puteam permite să stau după Adelu. Chiar dacă asta i-ar fi asigurat confortul şi mai mult decât atât. Am reţinut o singură afirmaţie a fostului premier: „Eu am înfiinţat DNA-ul”. Uau, ce tupeu pe procurori să ţină la zdup un membru fondator al Direcţiei Anticorupţie!

* Ieri s-a intrat în Postul Paştelui, deci adio alimentaţie lăbărţată! De fapt, la ce nenorociri circulă prin mâncare de câteva săptămâni, chiar n-ai de ales...

* Vin vremuri maro, dragii mei! Uitaţi-vă la nebunia din Cipru, acolo unde banii din conturi au fost taxaţi de Guvernul insulei din Mediterana. Situaţia a stat cam aşa, chiar dacă e uşor anecdotică: „Bună ziua, sunt preşedintele Ciprului şi vă anunţ că aţi dat de dracu’. Banii din cont se impozitează”. Omul a fost întrebat imediat: „Dar de când, dom’ preşedinte, ca să ştim şi noi să-i retragem la timp...”. Răspunsul era evident: „Începând de ieri”.

* Cu alte cuvinte (cuvinte de la ei, fireşte), şocul economic din Insula Afroditei poate fi prezentat astfel: „Clitoris paranghelia!”

* Din nefericire, un loc mirific – Doamne, i s-a mai spus şi Insula Afroditei! – s-a transformat peste noapte într-o hazna. Ehei, ce mai Paradis fiscal era acolo, între Nicosia şi Larnaca! Acum putem vorbi liniştiţi despre Insula Afurisitei.

* Un nene de la Masterchef, emisiune de mestecat în oale şi tigăi, a scris pe lângă gramatică pe Facebook. Pentru cei care nu cunosc producţia de televiziune cu şorţ şi făcăleţ, trebuie să creionez contextul: nenea ăsta se dă tartorul lumii în faţa bucătarilor de ocazie, îi maltratează verbal, îi pune la colţ înainte de a le gusta ostropelul. Bun. Acum îl cunoaştem. Pe siteul de socializare, tipul a scris fără cratimă, ceea ce înseamnă că e mai uşoară cratiţa. Înapoi la cratimă, bă!

* La finalul acestei săptămâni vom juca în Ungaria. Nu eu şi cu dumneata, cititorule, ci naţionala de fotbal a României. Din cauza zăpezilor din ţara vecină, e foarte posibil ca meciul să aibă loc în sală sau într-un balon.

Citit 995 ori Ultima modificare Luni, 18 Martie 2013 17:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.